Innføring i Microsoft Office 365 - bedriftsinternt



Kursarrangør: Bouvet
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs med innføring i Microsoft Office 365 for bedrifter. Dette kurset gir en grunnleggende oversikt og innføring i noen av de viktigste delene av Microsoft 365, og hvordan du kan bruke det på en effektiv måte.

Innhold:
Deltakerne får god kjennskap til lagring og administrasjon av filer i sky, deling av filer, samt produktivitetsverktøy som To Do og OneNote. I tillegg gir vi en introduksjon til verktøy for samhandling via SharePoint og Teams.

Agenda:
• Grunnleggende innføring i hva Microsoft Office 365 er
• OneDrive - Lagring i sky
• SharePoint - Biblioteker, lister og samhandling
• Synkronisering av filer mellom pc og sky
• Deling av filer og dokumenter
• Introduksjon til produktivitetsverktøyene OneNote og To Do
• Teams - Navet i Microsoft 365

Kursholdere: Emma Dorthea Godø og Philip

Emma Dorthea Godø er konsulent og kursholder i faggruppen Microsoft. Hun er utdannet pedagog og trives godt med å stå framfor forsamlinger. Emma imøtekommer kursdeltakerne der de er, og forklarer på en god og visuell måte. Hun liker å lære nye ting, synes det er spennende med digitale verktøy, og hun motiveres av å se at kursdeltakerne føler mestring.

Philip er en entusiastisk konsulent og kursholder innen Microsoft 365. Han har utdannelse innen informatikk fra Universitetet i Oslo, og trives godt i krysningspunktet mellom teknologi og mennesker. Philip jobber med bredden av produktene i Microsoft 365, men er spesielt engasjert i Power-plattformen. Han er opptatt av å formidle tekniske emner på en god og pedagogisk måte, som er tilpasset brukernes tekniske nivå. Philip brenner for å dele av det han kan, og er opptatt at kunden skal være rustet til å ta i bruk alle mulighetene teknologien gir.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Forkunnskaper:
• Det er ikke krav til forkunnskaper, men det forventes at deltagerne har generell kjennskap til Windows, Office-pakken (Word, Excel, Outlook) og Internett.

Vis flere tilsvarende kurs: