Hva er kreativitet?



Kursarrangør: Nestor
Sted: Vestfold, Stokke
Vestfold
Kursadresse: Melsomvikveien 79, 3159 Melsomvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 2.300
Neste kurs: 14.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Musikk, kunst og den kreative hjernen Wolfgang Plagge og Are Brean er tilbake hos Nestor etter to utsolgte kurs i 2023, denne gangen handler det om kreativitet i alle former!

Og hva er egentlig kreativitet? Medfødt eller tillært? Er den kreative prosessen i hjernen ulik for ulike uttrykksformer, som for eksempel billedkunst, musikk, matlaging eller kreativ skriving? I to dager skal vi søke etter kreativitetens kilde og publikum vil bli involvert.

?Foredragsholdere: Are Brean er spesialist i nevrologi, sjefredaktør i Tidsskrift for Den norske legeforening og førsteamanuensis ved Norges musikkhøgskole der han underviser om musikk og hjernen. Brean mottok Norsk nevrologisk forenings formidlingspris 2019 for sin fremragende formidling gjennom mange år, både som redaktør, forfatter og foredragsholder. Han skrev boken «Musikk og hjernen» sammen med Geir Olve Skeie og har i tillegg utgitt tre kokebøker! Les mer om Are her

?Wolfgang Plagge er komponist, pianist, professor ved Norges musikkhøgskole. Plagge har også fått en stor tilhengerskare blant folk flest gjennom sitt virke som foredragsholder, musikkformidler i NRK og på festivaler. Han debuterte i Universitetets aula i Oslo bare 12 år gammel og har siden mottatt en lang rekke nasjonale og internasjonale priser og utmerkelser for sin musikk og formidlingsevne.

?- Veldig, veldig bra, morsomt og interessant! Kjempedyktige kursholdere, skikkelig imponert over hvordan de delte sin kunnskap med oss i en løssnippet samtalestil med rom for improvisasjon! Fra tidligere kursdeltager med Are og Wolfgang