Grunnkurs i retorikk og argumentasjon -Bedrifter



Kursarrangør: RetoRingdal
Sted: Litteraturhuset
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Wergelandsveien 29, 0167 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kl 09:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 9.500

Vi tilbyr grunnkurs i retorikk og argumentasjon. Bli bedre til å presenter. Du ønsker å bli bedre til å finne de gode argumentene – og fremføre dem med tyngde og overbevisning.

Innhold.
På dette hyper-effektive kurset kommer du til å bli overrasket over hvor lite som skal til for å bli mye bedre – og ikke minst, mye tryggere. Når vi tar farvel på ettermiddagen dag to kommer du til å glede deg til neste gang du skal selge en ide, skrive en salgspitch, lede et møte, eller finne de beste argumentene for å selge nettopp ditt produkt.

Målgruppe:
Kurset er tilpasset deg som jobber med ledelse, presentasjoner og tekster. Du jobber i offentlig eller privat sektor, har erfaring og kunnskap på disse områder, men vil bli flinkere til å få det ut og fram på en effektiv måte.

Kursleder:
Kjell Terje Ringdal, Associate professor i retorikk.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer kursmateriell og lunsj.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Kurset har hjulpet meg til å bli mer våken for effekten av ulike retoriske virkemidler. Registeret er blitt utvidet og jeg gleder meg til neste anledning til å praktisere det jeg har lært. Jeg har også fått en effektiv påminnelse om en gammel synd: Cut the crap/ kill your darlings/ fatt deg i korthet! Kjell Terje og Cathrine er enestående flinke til å forene formidling av konkret kunnskap med en vennlig, motiverende og engasjerende form.”
— Einar Hålien, Konsernredaktør i Schibsted

“Kjell Terje Ringdals retorikkurs i Como er som en italiensk restaurant hvor gjestene selv får lage de nydeligste verbale retter, basert på stolte tradisjoner og treffsikre teknikker. Budskap serveres på en seng av etos og med et dryss av patos, til varm applaus fra deltakerne. Ringdal veileder med stødig hånd og er en foreleser av guds nåde.”
— Aslak Øverås, Informasjonssjef, Energi Norge

“Uten tvil det beste, mest profesjonelle og triveligste kurs jeg har deltatt på.”
— Bjørn Engesland, Generalsekretær, Helsingforskomiteen