Gøy med hund



Kursarrangør: Drammen Hundepark
Sted: Drammen Hundepark
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Gartneriveien 5, 3057 Solbergelva (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 19:00 - 20:00
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2.190

Vi tilbyr gøy med hund-kurs. Gøy med hund er et kurskonsept der målet er at du skal kunne aktivisere hunden din, styrke relasjon og samarbeid og samtidig få et innblikk i et knippe forskjellige hundesporter og treningsmetoder.

Innhold:
Her får du prøve deg på agility, rallylydighet, triksing og styrke lek- og belønningsteknikk! Kurset går over flere kvelder der hver kveld har et eget tema. I tillegg til å få prøve deg på forskjellige hundesporter får du også hver kveld nye tips og ideer til enkel mental trening av hunden i hverdagen. Et spennende og lærerikt kurs der både hund og fører skal få det gøy!

Instruktør: Marianne Paulsen

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som har gått et valpekurs, grunnkurs og / eller videregående hverdagslydighet

Forkunnskaper:
• For best uttelling er det fordelaktig om hunden kan sitt, bli, ligg og at en grunnleggende kontakt er på plass

Merk! Alle påmeldinger er økonomisk bindende. Grunnet maksantall på alle våre er kurs, er det dessverre ikke mulig å ta igjen tapte kurskvelder (sykdom, karantene eller andre uforutsette hendelser for kursdeltaker). Dersom restriksjoner gjeldende arrangement på regionalt-/nasjonalt nivå hindrer gjennomføring av kurs, vil kurset bli utsatt, men likevel gjennomført. Vi refunderer ikke innbetalt kursavgift.