Førerkort på traktor - klasse T



Kursarrangør: Tungbilskolen
Sted: Kingslandbygget
          Østfold, Sarpsborg
Kursadresse: Opphaugveien 3, 1738 Borgenhaugen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Ta kontakt

Går du med en drøm om å ta lappen på traktor? Med førerkort på klasse T sikrer du deg muligheter, både innenfor arbeidslivet og førerrett på andre typer av kjøretøy. I samarbeid med Trygve Andreas Fosser tilbyr vi førerkortopplæring på klasse T.

Innhold.'
Mange forbinder gjerne traktor som et arbeidsverktøy som hovedsakelig brukes til landbruk, men det finnes flere fordeler og muligheter med førerkort klasse T.

Vi tilbyr også utvidelse kode 141 og kode 148.

Du må være minst 16 år for å kjøre og å ta førerkort for klasse T. Selve opplæringen kan du begynne på når du har fylt 15 år. Husk at du må ha tatt trafikalt grunnkurs før du starter opplæringen på klasse T.

Kode 144 – begrenset samlet tillatt totalvekt

Har du kode 144 på førerkortet, kan den tillatte totalvekten for traktor og tilhenger samlet være maks 25 000 kg. Maks hastighet er 40 km/t. Du får kode 144 ved å ta klasse BE.

Kode 148 – høyere hastighet, begrenset samlet tillatt totalvekt

Har du kode 148 på førerkortet, kan du kjøre en traktor med maks hastighet på 50 km/t. Den tillatte totalvekten for traktor og tilhenger kan samlet være maks 25 000 kg. Du får kode 148 hvis du har kode 144 og tar kurs hos oss.

Vis flere tilsvarende kurs: