Fem verktøy for smidige arbeidsformer - digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 Leksjoner
Pris: fra 375

I dette kurset lærer du hvordan smidig arbeidsformer kan fungere i praksis, demonstrert ved bruk av fem enkle og smidige verktøy: Teams, Excel, Miro, Trello og OneNote.

Innhold:
Det er en myte at smidige arbeidsformer bare fungerer for IT-utvikling. Og selv om smidighet er ganske godt kjent, så fremstår arbeidsformen for mange som unødvendig abstrakt og komplisert. Det er ikke lett å forstå hvordan du kommer i gang.

Jon-Gunnar Pettersen og Jon Urdal, som er Norges fremste eksperter på Microsoft Office og agile metoder, vil legge mytene døde. De forklarer i dette kurset hvorfor smidige – også kjent som agile – arbeidsformer gir høyere kundeverdi, bedre løsninger raskere og mer lønnsomme resultater, uansett om du jobber med små og store prosjekter, i privat eller offentlig sektor.
Dette kurset er laget for å vise deg at smidig prosjektarbeid ikke er vanskelig.

Duoen Jon og Jon viser deg hvordan smidig arbeidsformer kan fungere, konkret demonstrert ved bruk av fem enkle og intuitive verktøy: Teams, Excel, Miro, Trello og OneNote.
Dette er verktøy som understøtter samhandling, prioritering og gjennomføring av arbeidsoppgaver i team - helt sentrale aktiviteter i smidige prosjekter.

Dette lærer du:
- Hovedprinisipper med smidig prosjektarbeid
- At det mulig å jobbe smidig med kjente og enkle verktøy
- Hvilke verktøy som passer til de ulike sentrale smidige oppgavene
- Du får en kickstart for å komme i gang med smidig prosjektarbeid.
- Inspirasjon til å starte selv illustrert gjennom et enkelt, konkret case

Kurseksperter
Jon Urdal
Jon Urdal har betydelig strategisk og operasjonell ledererfaring og vet at velfungerende team er kjernen i verdiskapningen. Hans tilnærming er bygget på kombinasjonen av involverende og desentralisert lederadferd, Lean-Agil metodikk og utvikling av team som trives, utvikles og leverer fremragende kundeverdi. Som toppleder i flere større skandinaviske selskaper har han benyttet sin erfaring til både å redde virksomheter og til å etablere forbedringskulturer. Jon coacher ledere og team, holder kurs, foredrag og fasiliterer bedriftsinterne workshops.

Jon-Gunnar PettersenJon-Gunnar Pettersen
Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.