Farlig gods - IMDG kurs



Kursarrangør: STQ AS
Sted: STQ Competence Centre
          Møre og Romsdal, Herøy / Fosnavåg
Kursadresse: Nørvågvegen 15, 6090 Fosnavåg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:30 - 15:30
Varighet: 2 dager
Pris: 9.490
Neste kurs: 15.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Farlig gods - IMDG kurs. Sikker håndtering og transport av farlig gods og farlig avfall krever kunnskap om farer og risiko, regelverk, korrekt utførelse og sikker praksis ved behandling og transport.

Læreprosessen frem til kompetansebevis gjennomføres for å bidra til sikre løfteoperasjoner, samt dokumentere nødvendige kunnskaper og ferdigheter i henhold til krav nedfelt i nasjonale forskrifter og standarder.

Hovedmålet er å gi personell som skal utøve rollene som signalgiver, anhuker og dekksoperatør tilstrekkelig kjennskap om håndtering og transport av farlig gods og farlig avfall, til å kunne identifisere farer og risiko ved håndtering av denne typen last, på en slik måte at uønskede hendelser unngås.

Etter gjennomføringen skal deltakerne kune identifisere farer, risiko, årsaker og konsekvenser av uhell med farlig gods og farlig avfall.
Deltakerne skal i tillegg kjenne til begrensninger, krav, klassifiseringer, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods og avfall.

Opplæringens Varighet:
• 2 dager

Målgruppe
Alle som ønsker kurs i Farlig gods - IMDG kurs

Forhåndskrav:
• Ingen

Repetisjon, varighet:
• Det stilles ikke krav til vedlikehold av kompetanse utover de generelle krav som er beskrevet i NORSOK standard R-003 vedlegg B.9.

Kursbevis/sertifikat:
• Et kursbevis vil bli utstedt til hver kandidat som har gjennomført og bestått opplæringen. Vi sender kursbevis på epost til deg og evt kurskoordinator.