Entreprise fra A til Å - nettkurs



Kursarrangør: Senter for Eiendomsfag
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 6.250

Vi tilbyr nettkurs om entreprise fra A til Å. I denne modulserien vil han gå i gjennom hovedelementene som alle entreprisekontrakter består av. Her vil fallgruver - og hvordan disse kan unngås - bli belyst.

Kursinnhold:
Denne modulserien består av 4 videomoduler, hver á 20 - 30 minutter. Hver av modulene avsluttes med en kunnskapsetest i form av multiple choice. I tillegg til får du en artikkelsamling om entrepriserett samt den orginale foredragsprestasjonen, sistnevnte slik at du enkelt kan følge og supplere fremføringen med egne notater.

Hva du lærer:
Formålet med denne modulserien er å gi deg en strukturert gjennomgang av de tre hovedelementene i enhver entreprisekontrakt:
• Hva skal leveres / bygges - kontraktsgjenstanden
• Penger. Hva skal bygget koste
• Tid. Når skal kontraktsgjenstanden leveres

Hvordan få best læringsutbytte:
Hver modulserie er pedagogisk bygd opp, og tilrettelagt for at læringsutbyttet skal være så høyt som mulig. Sammen med videomodulene følger den tilhørende PowerPoint-presentasjonen, som vi anbefaler at du laster ned og har tilgjengelig før du starter innlæringen. Det kan være lurt å notere og reflektere underveis, slik at du er forberedt på å gjennomføre kunnskapstesten.

Kursholder: Øystein Myre Bremset

Øystein Myre Bremset er leder av entreprisegruppen i Advokatfirmaet BAHR. BAHR er topprangert innenfor entreprise i Norge i Prospera-undersøkelsen, hvor 312 av Norges største bedrifter er intervjuet. Øystein er ranket som «next generation lawyer» innenfor entrepriserett av Legal 500. Myre Bremset har utstrakt prosedyreerfaring, og møterett for Høyesterett. Han har svært gode resultater å vise til fra de sakene han har ført for domstolene. Øystein er også redaksjonsmedlem for Gyldendal Rettsdata innenfor entreprise, plan- og bygningsrett.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs om entreprise fra A til Å

Vis flere tilsvarende kurs: