E-læringskurs i Hydrogen - Online Engelsk



Kursarrangør: Kiwa Kompetanse
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Nettkurs - start når du vil
Varighet: 90 minutter
Pris: 2800

Vi tilbyr e-læringskurs i Hydrogen. Hydrogen kan produseres fra bærekraftige kilder og er en ren, effektiv og allsidig energibærer for industri, transport og lagring. Hydrogen spiller derfor en avgjørende rolle i energiomstillingen.

Innhold:
På kurs i hydrogen vil du bli godt kjent med grunnstoffet, hva det er, hvordan det produseres, lagres, transporteres og ikke minst hvordan det blir brukt.

Etter å ha gjennomført e-læringskurset vil du sitte igjen med viktig kunnskap om alt fra tekniske aspekter rundt hydrogen til hvordan det passer inn i energiomstillingen og systemintegreringen.

Kursets innhold:
• Introduksjon: Hydrogenets rolle i energiomstillingen, utfordringer og hydrogenets historie.
• Hva er hydrogen og hva er dets grunnleggende egenskaper?
• Produksjon: På hvilke måter kan hydrogen produseres og hva er viktige punkter å ta hensyn til her?
• Lagring og transport: Etter at hydrogen er produsert, må det lagres og transporteres. Hvilke alternativer finnes og hva er det viktig å ta hensyn til her?
• Bruksområder: Det vil bli gitt en dypere forklaring på en rekke bruksområder, fra brenselceller til erstatning av naturgass.
• Hydrogensikkerhet: Hvilke sikkerhetspunkt må tas i betraktning ved bruk?

Gode grunner til å ta kurset:
• På hydrogen-kurs får du en grundig opplæring om grunnstoffet og tilegner deg verdifull kunnskap for energiomstillingen.
• Etter kurset vil du kunne bidra til å øke tryggheten på arbeidsplassen.
• Hele kurset gjennomføres som e-læring. Dette gir deg som kursdeltaker fleksibilitet til å ta kurset hvor og når du vil.

Målgruppe for kurset:
Hydrogenteknologi-kurs passer for alle som har (eller vil få) noe å gjøre med grunnstoffet. Kurset er spesielt utviklet for personer som ønsker kunnskap om mulighetene hydrogen gir i energiomstillingen, samt de viktigste aspektene som må tas hensyn til. Det kreves ingen spesifikk forkunnskap for å ta kurset.

Kursbevis.
Når e-læringen er fullført, vil du motta et Kiwa-diplom for deltakelsen.

Hvorfor velge Kiwa?
Kiwa har lang erfaring med arbeid relatert til hydrogen. Våre kurs er inspirerende og vi legger vekt på interaktive e-læringskurs.