Dansebursdag



Sted: Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Akershus
Kursadresse: Odalsgata 29, 2003 Lillestrøm (kart)
Type:Event / Arrangement
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: fra 3.500

Hurra for deg som fyller ditt år ja deg vil vi gratulere. Vi tilbyr danse-bursdag for barn i alderen 4-15 år. Vi stiller med lokaler, bord og stoler, enkel pynt og danseinstruktører. Vi tilpasser opplegget til barnets/ungdommens alder.

For de minste barna (4-7 år) anbefaler vi total varighet på 1,5 time der det serveres mat til å begynne med sammen med gaveåpning. Etter dette setter vi i gang med dansingen.

For større barn og ungdom anbefaler vi total varighet på 2 timer, der den første timen benyttes til bespising og gaver, og den andre timen blir en morsom danse økt. Hvis man ønsker det kan bursdagen avsluttes med et show!

Dere kan ta med mat og kaker selv, eller vi kan være behjelpelig med å skaffe dette til hyggelige priser. Hvis dere ønsker mer pynt av lokaler og bord kan dette også ordnes etter avtale.

Pris:
Opp til 10 barn/ungdom inkludert lokaler, danseinstruktør og enkel pynt: 2500,- NOK

10 -20 barn/ungdommer : 3500,- NOK
Mer enn 20 barn/ungdommer: 4000,- NOK

Alle deltagere må være medlem i LSKdans og må ha betalt medlemskontingent for 2023 på kr 250,- for å kunne delta. Har du allerede betalt dette tidligere i år så trenger du ikke fornye denne nå.