Dagskurs i presentasjonsteknikk, storytelling og pitching



Sted: Den Norske Dataforening
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Møllergata 24, 0179 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag

Vi tilbyr dagskurs i presentasjonsteknikk, storytelling og pitching. Her lærer du: 5 trinn for tydelig og effektiv presentasjon. 7 varianter av storytelling. Struktur på en kort og effektiv pitch.

Vi vil blant annet jobbe med følgende:
• Hva er målet med presentasjonen og hvordan oppnå det.
• Hvordan bygge opp presentasjonen samt effektiv bruk av PowerPoint.
• Hvordan være best mulig forberedt til presentasjonen?
• Hvordan takle nervøsitet og kontrollere pusten før og underveis i presentasjonen?
• Hvordan gi et godt førsteinntrykk, gjøre entré samt holde på tilhørernes oppmerksomhet. Lær de 5 P´er.
• Hvordan bruke kroppsspråket slik at det underbygger budskapet?
• Hvordan bruke stemmen på en overbevisende måte?
• Hva er ditt særpreg som formidler og hvordan få det frem?

Storytelling:
Hva er storytelling og hvordan bruke det? Hvorfor bruke storytelling i hver eneste presentasjon? Hvordan forklare fagspråk og komplekse temaer/begreper på en forståelig måte? Bruk storytelling til å oppnå kontakt med tilhørerne, og for at du lettere skal kunne påvirke og overbevise dem.

Som utgangspunkt for den praktiske treningen har du med et utdrag (ca. 3 min-5 min) av en presentasjon du har gjort eller skal gjøre. Det kan være på norsk eller engelsk. Det er en fordel om du kan dette innholdet ganske godt. Kurset har en fin balanse av teori og praktisk trening i grupper. Vi jobber innenfor trygge rammer med å utvikle formidleren i deg.

Skuespillere jobber i det daglige på en scene med å formidle et budskap til et publikum. Vi vet hva det vil si å kjenne på nervøsiteten, vi forbereder oss godt, vi vet hvordan vi bruker kroppsspråket og stemmen for å få frem ønsket budskap. Skuespillere har mange nyttige og konkrete virkemidler og teknikker som med fordel kan overføres til alle som skal formidle foran andre. Det er maks 25 deltakere på dette bedriftsinterne kurset.

Om kursholderen:
Jeg har over 26 års erfaring som skuespiller etter å ha fullført 3-årig teaterhøyskole. De siste 16 årene har jeg også jobbet med presentasjonsteknikk og formidling innen offentlig sektor, privat næringsliv og med politikere. Som skuespiller vet jeg hvor viktig det er å kunne formidle et budskap på en tydelig og effektiv måte.

Vis flere tilsvarende kurs: