CF Ceuticals Basic - hudpleiekurs



Kursarrangør: Beauty Products Norway AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 09.00-12.00
Varighet: 3 timer
Pris: Gratis
Neste kurs: 30.05.2024 | Vis alle kursdatoer

CF Ceuticals: En Pro-Estetisk behandlingsserie basert på de nyeste retinolene i høytytende formuleringer. Denne serien har den nyeste sensorteknologien og passer for alle fototyper og hudtilstander. Ideelt for både pre- og post-estetiske prosedyrer.

En komplett Pro-Estetisk hudpleieløsning
Franck Global Group presentererer: K Pharmaceuticals, K Phyto Ceutical Skincare, CF Ceuticals og Kalahari Luxury Kropp og Spa.
Disse produktseriene har blitt utviklet over år med dedikert forskning av et team av eksperter innen kosmetisk vitenskap, farmasi og medisinske eksperter, som tilbyr en komplett løsning for alle hudpleie og velværebehov.

En komplett Pro-Estetisk hudpleieløsning
CF Ceuticals ble lansert i 2023 som en komplett løsning for pro-estetisk hudpleie og langsiktig vedlikehold av huden. Våre multifunksjonelle formuleringer hever hudens funksjon og metabolisme. Hvert produkt er sammensatt av overlegne aktive ingredienser som forbedrer celleforyngelse, samtidig som de leverer sofistikert hudnæring og forbedret hydrolipidbeskyttelse. Denne fokuserte tilnærmingen til hudhelse er grunnlaget for forebygging av dermal aldring.

Vårt minimalistiske produktspekter kombinerer den nyeste bioteknologien med ny generasjons peptider, nye typer retinoler for å levere kompromissløse resultater.


CF Ceutical Basic kurs:
Du vil få en introduksjon til Franck Global Group og filosofien til CF Ceuticals.
På dette kurset går vi igjennom hele sortimentet, tar et dypdykk i ingredienslære og gir en innføring i behandlingsmulighetene serien gir.

Målgruppe:
Utdannede hudterapeuter, estetiske sykepleiere eller leger med interesse for estetisk hudpleie.

Avmelding:
Eventuell avmelding må skje senest 48 timer før kursets start.

Vi tar forbehold om at kurs kan avlyses.

Vis flere tilsvarende kurs: