Balansert mat - karbohydrat, fett og protein



Kursarrangør: Filmpraksis AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil
Pris: Gratis

Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.

Fett er ikke farlig, det er noe hjernen trenger! Det er slått fast en rekke ganger at det var feil at vi ble lært opp i å være redd for fett på 70- og 80-tallet. Verden har ikke sett så mye fedme som nettopp etter at fet mat ble «forbudt».

I 2007 gikk han sammen med Fedon Lindberg og dannet en ny forening for diabetikere og andre som er plaget av rundt 100 sykdommer og tilstander, som følge av at det moderne kostholdet rettes inn etter hva som er billig og kostnadseffektivt a° produsere. Og er i mindre grad er rettet inn mot det mennesker er ment a° ernære seg pa° fra naturens side.

Filmen viser hvordan man lager optimale måltider. Du lærer hva som er det optimale forholdet mellom protein, fett og karbohydrater i kostholdet.

Målgruppe for kurset
Voksne

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg ble så glad for at jeg fikk tak i denne informasjonen.