Agilitykurs - sommercamp



Kursarrangør: Hamar og Omegn Hundeklubb
Sted: Hedmark, Stange
Hedmark
Kursadresse: Fokholgutua 368, 2335 Stange (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 3 dager
Pris: fra 2.100

Vi har gleden av å invitere til sommercamp, hvor man virkelig får mye for pengene. Gjennom tre dager vil du få fire økter med banetrening (to med hver instruktør) og to foredrag, i tillegg til en konkurranserettet cup-avslutning på søndagen!

Ina har drevet med agility i mange år og har bred erfaring innenfor sporten. Hun har til og med vunnet et løp under VM i 2018! Dessuten er hun knallgod på å få frem det beste i hver enkelt ekvipasje.

Kjersti er lærer og pedagog av både yrke og hjerte. Hun er veldig engasjert og målrettet, både som hundetrener og som instruktør. Hun legger stor vekt på selvtillit, motivasjon og mestring.

Kurset er et handlingskurs, som primært blir holdt for konkurrerende ekvipasjer eller ekvipasjer som ønsker å konkurrere i fremtiden, men alt vil tilpasses etter hver enkelt.

Det vil bli fire grupper med fem ekvipasjer pr gruppe. Det er med andre ord maks 20 plasser totalt på kurset. Her kan det bli endringer, men det ser vi an nærmere med tanke på smittesituasjonen og fremtidige restriksjoner.

Mat og overnatting:
Mat må selv medbringes. Det er mulig å overnatte på stedet, ta kontakt på mail til kjerstiwjoatgmail.com hvis dette er ønskelig.

Temaene for foredragene er disse:
1. Fart & motivasjon vil ta for seg både belønningsmetoder og ulike øvelser, ved siden av forklaring og begrunnelser for hvordan du kan få maks ut av din hund!

2. Kontroll & samspill vil ta for seg både belønningsmetoder og ulike øvelser, ved siden av forklaring og begrunnelser for hvordan du kan få et tettere samarbeid med hunden din. I tillegg er flere av øvelsene ypperlige for å lære inn eller forbedre ferdigheter rundt diskrimineringer og forbipassering av hinder.

Vis flere tilsvarende kurs: