241118 Malekurs- ferdigstille malerier med Ingrid Thortveit



Kursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 2 mandagskveld 18.00-21.00
Varighet: 6 timer
Pris: 1300
Neste kurs: 18.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi jobber med å ferdigstille maleriene vi har malt og virkelig få satt prikken over i-en. Dere er velkommen til å ta med malerier dere har malt på Ingrid sine kurs før, eller på kurs til andre kunstnere. Kanskje du har en rekke malerier du aldri ble helt ferdig med?

18. og 25. nov: Ferdigstille malerier

De siste 2 kveldene av denne kursserien skal vi jobbe med å ferdigstille maleriene vi har malt og virkelig få satt prikken over i-en. Dere er velkommen til å ta med malerier dere har malt på Ingrid sine kurs før, eller på kurs til andre kunstnere.
Kanskje du har en rekke malerier du aldri ble helt ferdig med?
Ingrid kommer med en rekke tips for å føle at du kommer i mål med ditt kunstverk.
Jeg gleder meg til å se deg og dine flotte verker du ønsker å male ferdig.




Litt om instruktør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt fast i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Norge og London, holder hun også malekurs, på samme tid som hun utfører oppdrag, spesielt portrett. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Hun holder de fleste kursene i Oslo Malerklubb på Frogner, men reiser også rundt i Norge til andre malerklubber, blant annet Stavanger, Sandefjord og Trondheim. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben. Både tegning og maling.


INGRID THORTVEIT
Artist / Billedkunstner / Kursleder
ved Thortveit ART

Tlf: +47 986 24 640
www.ingridthortveit.com