Vi har som mål å være en av Norges ledende nisjeleverandører innefor adrenalindrevet moro. iVinden.no er ett resultat av nettstedene norkite.no og sideshore.no som vi 1. november 2016 samlet under navnet ivinden.no. For deg som er kunde betyr det at du får enda mer å velge mellom – nye spennende produkter og spennende konsepter. Vi mener det er ute ivinden det skjer! Et navn er jo bare noen bokstaver. Det som betyr noe, er hvordan du som kunde opplever oss, og dine ønsker er viktig for oss. Vi har tatt med oss det vi har lært siden tidenes morgen og tar det med oss ut ivinden for å gi deg en bedre kjøpsopplevelse, markedets beste produkter og priser. Samt gode og spennende konsepter. Vi holder kitekurs på flere steder i Norge. Velkommen til en bedre og annerledes opplevelse. Velkommen ut ivinden.


ivinden Kitecamp på Rhodos

Velkommen til ivinden kitecamp på Rhodos. Campen er tilrettelagt for både folk som har med eget utstyr og for helt nybegynnere.

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas 13.07.2020 3 uke13.07.2020  

Kitekurs Family edition

Vi tilbyr kitekurs for familier. Er dere en familie som ønsker å teste ut kiting? Da kan vi nå tilby dere ett skreddersydd kitekurs som er tilpasset store og små. Kurset har fokus på at alle skal få en trygg og sikker introduksjon til kiting og etterhvert forsøke seg med ski eller snowboard.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Se i teksten neden for kr  

Kitekurs for bedrifter

ivinden.no tibyr kitekurs for bedrifter og vi har god erfaring med slike bedriftsarrangement. Referanser er: StatoilHydro (Trondheim), Vital forsikring, DNV, Atmel, Scandpower m. fler.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kitekurs sommer

Vi tilbyr kitekurs på vann gjennom hele sommeren, og har en litt annen tilnærming enn andre aktører. Fremfor å kjøre kurs med flest mulig elever, gjør vi det motsatte, en elev per instruktør.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik 2 dager 3.990 kr  
Svelvik Svelvik 2 dager 3.990 kr  

Kitekurs vinter

Vi tilbyr kitekurs på Haugastøl. Er du interessert i å komme i gang med kiting? Få verdens morsomste hobby. Vi gir deg en god innføring i teori, praksis og sikkerhet, slik at du er i stand til å videreutvikle deg på egenhånd etter endt kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Hol, Dagalifjell, Vass... Hol 2 dager 2.699 kr  
Hol, Haugastøl Hol 2 dager 2.699 kr  
Rollag Rollag 2 dager 2.699 kr