Ålesund Kiteskole

Ålesund kiteskole startet opp vinteren 2012. Vi ønsker å tilby opplæring i kiting på vann på Vigra og snøkitekurs på Ørskogfjellet. Målet med kurset er at etter endt kurs skal man ha lært de aller mest nødvendinge ferdigheter for å kunne drive med dette videre på en trygg måte. For å kunne bli en god kiter må man også trene mye på egenhånd etter kurset.

Vi bruker foil- og tubekiter på alle kurs. Tubekiter er kiter som er oppblåsbare og kan derfor brukes på både vann og snø.

På kursene starter vi forsiktig med små kiter før vi begynner å fly de litt større kitene. Det er veldig mye krefter i kitene som blir brukt derfor er det viktig at alle må ha med hjelm. Under kursene vil det også være stor fokus på sikkerhet.

På snø- og sommerkursene har vi en instruktør for hver 4 deltager slik at alle skal få den nødvendige oppfølgningen.


Kiting - sommerkurs

Vi tilbyr kiting - sommerkurs. Vi starter alle kursene med små kiter slik at ingen skal bli skremt av kreftene i kitene. Vi jobber oss oppover i størrelser utover i kurset og når man har god nok kontroll kjører man med vanlige kitestørrelser

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 helg 2.400 kr  

Kiting - vinterkurs

Vi tilbyr kiting - vinterkurs. Snøkiting på Sunnmøre er en ganske ny aktivitet, men vi har sett at interessen har tatt seg veldig opp etter vi startet med å holde vinterkurs i 2012.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 helg 2.500 kr