Ådalen Truck AS

Ådalen Truck AS ble etablert 15. august 2005 og har siden da vokst seg til å bli et salgs- og utleiesenter for maskiner og utstyr i hjertet av Østfold. Vi holder sentralt til – helt nær til E6 i Sarpsborg, slik at all tilgang blir særdeles enkel. For å få en så effektiv og problemfri transport for våre kunder som mulig styrer vi all logistikk selv – slik kan vi tilby alle våre kunder det beste til enhver tid!

Vår virksomhet omfatter utleie og salg av maskiner og utstyr til alle bransjer, og vi utfører service og sikkerhetskontroller av egne og eksterne maskiner på hele Østlandet. Vi har også egen kursavdeling hvor det jevnlig holdes kurs innen truck, teleskoptruck og lift.


Personløfter kurs

Vi tilbyr personløfter kurs. Målsettingen er å gjøre kursdeltagerne bevisste på sikkerhetstiltak og gi de økt kunnskap om hvordan de skal føre maskinen, slik at man unngår personskader og ulykker på arbeidsplassen.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 1 dag 1.950 kr  

Teleskoptruck kurs

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck. Hensikten med opplæringen er å gi truckføreren en god teoretisk og praktisk opplæring i hvordan de skal håndterer trucken sikkert, slik at skader og uhell unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 1 kveld 2.400 kr  

Truckførerkurs liten truck

Dette kurset gir deg en grundig opplæring og forståelse for hvordan du kjører og håndterer en truck med lastekapasitet på inntil 10 tonn. Hensikten med opplæringen er å gi truckføreren en god teoretisk og praktisk opplæring i hvordan de skal håndterer trucken sikkert, slik at skader og uhell unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 2 dager 4.300 kr