Yoga & Helse

Vi har kurs i flere yogaformer, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, yoga for holdningsmuskulatur, pilates og meditasjon i Ålesund. Under privat behandling og undervisning blir alt tilrettelagt etter dine behov og ønsker Vi tilbyr helgekurs, bedriftsyoga, retreater og privattimer i yoga. På privattimene vil jeg gi deg øvelser som du også kan gjøre hjemme og som vil være tilrettelagt din kropp.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Ashtanga yoga - ledet (viderekomne) drop-in

Vi tilbyr drop-in timer i Ashtanga yoga - ledet for viderekomne. I Ashtanga Yoga lærer vi å bruke pusten i en flyt med bevegelsene vi gjør, sammen med noe som kalles bandhas (energilåser) og drishti (fokuspunkter).

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 1/2 time Fra 220 kr  

Ashtanga yoga - Zoom

Vi tilbyr online timer i Ashtanga yoga via Zoom. I Ashtanga Yoga lærer vi å bruke pusten i en flyt med bevegelsene vi gjør, sammen med noe som kalles bandhas (energilåser) og drishti (fokuspunkter).

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time 144 pr mnd kr  

Ashtanga yoga for nybegynnere - drop-in

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Ashtanga yoga som drop-in timer. Yogaen kan tilpasses hver enkelts kropp og du får nøye innføring i pust og øvelser for aktivering av støttende muskulatur, slik at yogaen blir utført på en sunn måte for din kropp.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 75 minutter 220 kr  

Ashtanga yoga for ungdom (15 - 18 år) nybegynner

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Ashtanga yoga for ungdom. Yogaen tilpasses hver enkelts kropp og du får nøye innføring i pust og øvelser for aktivering av støttende muskulatur, slik at yogaen blir utført på en sunn måte for din kropp. Etter kurset kan du fortsette på de ukentlige timene i Ashtanga yoga.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 15 uker 1.850 kr  

Ashtanga yoga for voksne (18 - 25 år) nybegynner

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Ashtanga yoga for voksne. Yogaen tilpasses hver enkelts kropp og du får nøye innføring i pust og øvelser for aktivering av støttende muskulatur, slik at yogaen blir utført på en sunn måte for din kropp. Etter kurset kan du fortsette på de ukentlige timene i Ashtanga yoga.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 10 uker 1.850 kr  

Ashtanga yoga light - drop-in

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga light som drop-in timer. På denne timen bruker vi lenger tid på å varme opp før solhilsener og vi jobber med øvelser som har fokus på å styrke kjerne og rygg.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 75 minutter 220 kr  

Ashtanga yoga uledet - drop-in

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga uledet som drop-in timer. Det blir individuell veiledning og tilpasset instruksjon til hver enkelt deltaker. Tradisjonelt er det slik ashtanga yoga praktiseres.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 1/2 time Fra 220 kr  

Core Yoga - to beat the rush hour, drop-in

Vi tilbyr yogakurs i Core Yoga - to beat the rush hour som drop-in timer. Vi starter timen med fokus på pust og kjerne, vi kommer ut av hodet og inn i kroppen. Pusten og øvelsene for kjernemuskulatur er med på å senke stressnivået i kroppen og vil styrke det beroligende nervesystemet.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 time 220 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>