Webgruppen holder kurs om digital markedsføring og kommunikasjon på nett. Selskapet ble etablert i 2007, og leverer kompetanseheving til profesjonelle markedsførere og informasjonsfolk i både privat og offentlig sektor. Webgruppen holder åpne kurs som webinarer, nettkurs og fysiske kurs, og leverer dessuten bedriftsinterne kursopplegg.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Bedriftsinterne kurs og foredrag for web, seo og sosiale medier

De aller fleste kurs vi holder som åpne kurs kan også leveres som bedriftsinterne kurs. I tillegg kan vi lage skreddersydde bedriftsinterne kurs. Vi kommer da til deg og holder kurset, og du bestemmer selv hvor mange deltagere som skal være til stede.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Halv / heldagskurs Fra 15.000 kr  

Bli din egen videoprodusent - Webinar

Vi tilbyr praktisk heldagskurs hvor du lærer å utvikle, produsere og spre video for å markedsføre deg på nett. Vi tilbyr praktisk heldagskurs hvor du lærer å utvikle, produsere og spre video for å markedsføre deg på nett. Kurset holdes digitalt via Zoom.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.12.2020 (+2) 1 dag04.12.2020 (+2) 1.990 kr  

Brukertesting og webanalyse

Vi tilbyr kurs om brukertesting og webanalyse. Websider som ikke fungerer godt for bruker skaper heller ikke verdi for bedriften. I dette kurset lærer du konkrete grep du kan gjøre for å få til dette.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.990 kr  

Business branding med Linkedin - Webinar

Vi tilbyr webinarkurs om business branding med Linkedin. Linkedin kan være en fantastisk kanal for å bygge selskapets omdømme som leverandør og arbeidsgiver. I dette kurset lærer du hvordan. Kurset holdes digitalt via Zoom. Du får også tilgang til video av kurset i etterkant.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 07.05.2021 1 dag07.05.2021 1.990 kr  

Datadrevet forbedring av websider - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs om datadrevet forbedring av websider. Lær å bruke gratisverktøyet Google Analytics og andre dataverktøy til å skape målbare forbedringer på ditt nettsted. Kurset holdes digitalt via Zoom. Du får også tilgang til video av kurset i etterkant.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1.990 kr  

Digital Grunnsertifisering - Engelsk - Nettkurs

Dette er et kurs for deg som vil bidra til digital transformasjon i din bedrift. Kursprogrammet «Certified Digital Marketing Associate» er et program som gir grunnleggende digital forståelse, og hjelper deg å se muligheter og utfordringer knyttet til digitalisering i en bedrift eller organisasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer Fra 5.980 kr  

Digital Marketing sertifisering - Nettkurs

Sertifiseringskurset i digital marketing er endelig tilgjengelig som nettkurs – med bransjeledende internasjonale foredragsholdere. Lær når det passer for DEG. Kurset holdes på nett. Du starter når du vil og studerer når det passer for deg. Du må ta eksamen innen utløpet av eksamensperioden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24 uker Fra 9.980 kr  

Digital Marketing sertifisering - Webinar

Webgruppen i samarbeid med Digital Marketing Institute tilbyr et omfattende, 5-dagers nettbasert kurs som munner ut i en online sertifiseringseksamen. Etter bestått eksamen er du sertifisert i digital marketing og vil kunne jobbe innen dette feltet i Norge og internasjonalt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.01.2021 5 ganger04.01.2021 fra 14.900 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>