Webgruppen holder kurs om digital markedsføring og kommunikasjon på nett. Selskapet ble etablert i 2007, og leverer kompetanseheving til profesjonelle markedsførere og informasjonsfolk i både privat og offentlig sektor. Webgruppen holder åpne kurs som webinarer, nettkurs og fysiske kurs, og leverer dessuten bedriftsinterne kursopplegg.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Annonsering på LinkedIn - webinar

Vi tilbyr kurs om annonsering på LinkedIn som webinar via Zoom. For deg som vil nå en business-to-business-målgruppe, er LinkedIn selvskreven som annonsekanal! Lær å sette opp effektive annonser på LinkedIn selv i dette kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 4.980 kr  

Business branding med Linkedin - webinar

Vi tilbyr kurs om business branding med Linkedin som webinar via Zoom. Linkedin kan være en fantastisk kanal for å bygge selskapets omdømme som leverandør og arbeidsgiver. I dette kurset lærer du hvordan.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.04.2023 1 dag19.04.2023 4.980 kr  

Business Suite og Facebook-verktøy - webinar

Vi tilbyr kurs om Business Suite og Facebook-verktøy som avholdes som webinar via Zoom. Lær å bruke Facebook Business Manager / Business Suite, Creator Studio og andre av Facebooks proff-verktøy til å administrere din firmaside.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.980 kr  

Digital innholds- og markedsføringsledelse årsstudium, hybridkurs

Vi tilbyr årsstudium i digital innholds- og markedsføringsledelse som hybridkurs. 44-ukers deltidsstudium som kvalifiserer deg for å administrere arbeid med digitale kanaler i en virksomhet. Kurset følger en fast progresjon, og består av nettkurs, fysiske samlinger, digitale samlinger og nettverk.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 44 uker 104.500 kr  

Digital marketing sertifiseringskurs - webinar

Vi tilbyr kurs som avholdes digitalt via zoom som over 10 sesjoner, som leder fram mot sertifiseringseksamen i digital marketing. Kurset dekker alle viktige felter for digital markedsføring, og setter dem inn i en strategisk sammenheng.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25.04.2023 10 sesjoner over 5 uker25.04.2023 fra 17.500 kr  

Facebook Ads Manager - webinar

Vi tilbyr kurs i Facebook Ads Manager som webinar via Zoom. Lær å sette opp bedriftens Facebook- og Instagram-kampanjer selv, med proff-verktøyet Facebook Ads Manager. Etter kurset skal du kunne bruke Facebook Ads Manager til å sette opp lønnsomme kampanjer på Facebook og Instagram.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.03.2023 (+1) 3 timer24.03.2023 (+1) 4.980 kr  

Finn din firmahistorie og fortell den på kreative måter - webinar

Vi tilbyr webinar via Zoom om finn din firmahistorie, og fortell den på kreative måter. Lær kreative og praktiske teknikker for å utvikle, formulere og fortelle historien om ditt firma eller din merkevare. Etter kurset skal du kunne lage innhold med apper og mobiltelefon på en rask og effektiv måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.980 kr  

Google Ads videregående kurs - webinar

Vi tilbyr kurs i Google Ads på videregående nivå som avholdes som webinar via Zoom. Kurset er for deg som har jobbet hands-on med Google Ads en stund, og nå vil løfte resultatene til neste nivå. Etter endt kurs skal du kunne løfte resultatene på din digitale søkeannonsering til neste nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.980 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>