Watchcom Security Group AS

Watchcom er en langsiktig partner innen informasjonssikkerhet som sikrer dine verdier på en profesjonell og kompetent måte.
Jobben vår er å beskytte kundene våre mot datainnbrudd som fører til tap av sensitive opplysninger, misbruk og skadeverk. Ikke bare arbeider vi med å redusere sannsynligheten for vellykkede angrep, men vi bidrar også med å redusere skadene etter eventuelle vellykkede angrep.


 |  1 2   |  Neste side >>

CCSP sertifiseringskurs

Vi tilbyr CCSP sertifiseringskurs som ledes av en (ISC)² autorisert instruktør. Dette kurset vil gi deltakerne en omfattende gjennomgang av skysikkerhet i forkant av CCSP eksamen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 5 dager 28.500 kr  

CISM kurs

Få en grundig gjennomgang av de viktigste temaer for CISM eksamen. Lær deg om forholdet mellom en informasjonssikkerhetspolicy og overordnede forretningsmål og strategi. Kurset gir deg kunnskap om informasjonssikkerhet og utvikling og drift av informasjonssikkerhet policy.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 19.900 kr  
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 3 dager 19.900 kr  

CISSP CBK Review

CISSP er en forkortelse for Certified Information System Security Professional. Sertifiseringen regnes som ”gullstandard” innen IT-sikkerhetssertifisering for henholdsvis teknikere og ledere internasjonalt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 5 dager 28.500 kr  

CISSP sertifiseringskurs

Dette CISSP kurset av (ISC)2, er en av de beste veiene til CISSP sertifisering / CISSP Certification. Denne sertifiseringen regnes som en ”gullstandard” innen IT-sikkerhetssertifisering / security certifications for henholdsvis teknikere og ledere internasjonalt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 5 dager 28.500 kr  

CRISC sertifiseringskurs

Få en grundig gjennomgang av de viktigste temaer for CRISC eksamen. Lær deg om IT risk management, hvordan du designer, implementerer, monitorerer og vedlikeholder et risikobasert kontrollsystem. Kurset gir deg kunnskap om foretningsrisikoer og muligheter til møte risikoer ved bruk av kontroller.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 3 dager 19.900 kr  

ISO 27001 Foundation kurs

Vi tilbyr 2 dagers sertifiseringskurs i ISO 27001 Foundation. Få en rask innføring i de beste metodene for implementering og administrering av et ISMS (Information Security Management System) basert på ISO 27001.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 2 dager 12.500 kr  
Stavanger Stavanger 2 dager 12.500 kr  
Trondheim Trondheim 2 dager 12.500 kr  

ISO 27001 Lead Auditor - sertifiseringskurs

Vi tilbyr ISO 27001 Lead Auditor - sertifiseringskurs. ISO 27001 er kanskje den viktigste sikkerhetsstandarden og for mange et kvalitetsstempel for sikkerhet i virksomheten. ISO 27001 krever at revisjonen skal bestå av en intern- og en eksternrevisjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 dager 25.000 kr  

ISO 27001 Lead Auditor - sertifiseringskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr ISO 27001 Lead Auditor - sertifiseringskurs for bedrifter. ISO 27001 er kanskje den viktigste sikkerhetsstandarden og for mange et kvalitetsstempel for sikkerhet i virksomheten. ISO 27001 krever at revisjonen skal bestå av en intern- og en eksternrevisjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 dager Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>