Visma Software AS

Våre kunder skal oppnå en betydelig effektivisering av sin forretningsdrift som følge av Vismas målbevisste fokus på fremtidsrettet kompetanse.

Visma Software AS leverer kurs og konsulenttjenester i Visma programvare, faglige kurs i regnskap, økonomi, lønn, personal og ledelse, og Microsoft Office.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Nedbemanning - nettkurs

Vi tilbyr kurs om nedbemanning som nettkurs. Vi ser spesielt på hvordan arbeidsgiver skal vurdere overtallige ansatte og plikten til å tilby annet passende arbeid. Dette kurset er inkludert i ditt programvareabonnement! Meld deg på og få tilgang ved å legge kurset i handlekurven.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Oppfølging av sykmeldte - nettkurs

Både arbeidsgiver, arbeidstaker, sykmelder og NAV har roller i oppfølgingsarbeidet. Det er arbeidsgiver som har hovedansvaret for å tilrettelegge og følge opp sykmeldte arbeidstakere på arbeidsplassen, arbeidstaker plikter å medvirke til å finne løsninger som hindrer unødig langvarig sykefravær.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca. 30 minutter + test Gratis kr  

Produksjon av ligningsoppgaver og distribusjon via SvarUT webinar

Vi tilbyr webinar om produksjon av ligningsoppgaver og distribusjon via SvarUT. Delta på kurset og sørg for å få nok kompetanse til å utføre disse lovpålagte oppgavene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.720 kr  

Reiseregninger fra A til Å - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om reiseregninger fra A til Å. Vi har samlet alt du trenger å vite om reiseregninger i en webinar-serie med 4 tema. Ta alle fortløpende, eller kun det tema som er aktuelt for deg. Hvert webinar er fullstendig og avsluttende for sitt tema.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Saksbehandlerens arbeidsflyt i Visma Flyt PPT - webinar

Vi tilbyr webinar om saksbehandlerens arbeidsflyt i Visma Flyt PPT. Det blir grundig gjennomgang av arbeidsflyten med fokus på nye funksjoner. På kurset jobber vi oss gjennom alle faser av saksbehandlerens hverdag - i postlisten, sakslisten, i saker og dokumenter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 2.150 kr  

Samspill - webinar

Vi tilbyr webinar om Samspill med informasjon om hvordan Sampro og nye Samspill kan benyttes i parallell i en overgangsfase, frem til de administrative rutinene også er på plass i nye Samspill

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time 1.750 kr  

Skattefrie naturalytelser - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om skattefrie naturalytelser. I nettkurset får du en gjennomgang av reglene for utvalgte skattefrie naturalytelser. Som lønningsansvarlig er det viktig å ha kontroll på hvilke naturalytelser som er skattepliktige og hvilke som er skattefrie.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca. 25 minutter + test Gratis kr  

Skattepliktige naturalytelser - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om skattepliktige naturalytelser hvor du får en gjennomgang av reglene for utvalgte skattepliktige naturalytelser. Som lønningsansvarlig er det viktig å ha kontroll på hvilke naturalytelser som er skattepliktige og hvilke som er skattefrie.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca. 20 minutter + test Gratis kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>