Virrevipp.no

Virrevipp er en salong som holder til på Tyristrand. Vi tilbyr forskjellige typer behandlinger, men holder også kurs. Vi er distributør for Bellestore og selger produkter som du kan benytte i din salong.


 |  1 2   |  Neste side >>

BB-glow - online

Vi tilbyr nå online kurs i bb-glow. Effekten med BB Glow blir allerede lagt merke til etter første behandling og styrkes i løpet av de første to ukene og varer i litt over 4 måneder. Hvis du vil få et langsiktig resultat i 6-12 måneder, anbefales det å gjenta prosedyre, avhengig av hudtype.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Brow lamination

Brow lamination er den nye og populære behandlingen for perfekte bryn. Første delen av kurset er teoretisk gjennomgang og andre delen av kurset er praktisk gjennomgang. Du må ha med egen modell til kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss fra 1.995 kr  

Grunnkurs i klassisk vippe extensions

Vi tilbyr grunnkurs i klassisk vippe extensions. Ønsker du glede andre og gjøre en forskjell? Hos oss får du kurs med nøye oppfølging og mulighet til praktisk læretid i salongen før du skal stå på egne ben og jobbe selvstendig.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 10 timer  

Grunnkurs i volum vipper

Vi tilbyr grunnkurs i volum vipper. Pågyggningskurs for deg som alt har grunnkurs i klassisk vippe extensions. Inkludert: Startpakke + diplom.For å delta på volumkurs må du ha fullført grunnkurs i klassisk vippe extensions. Kurset består av teoretisk og praktisk del.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 7 time  

Hvordan starte egen salong

Vi tilbyr kurs i hvordan starte egen salong. Har du en drøm om å starte egen salong, men vet ikke hvordan du skal gå frem? Dette kurset går over en uke fra man-fredag kl 10-15 og du vil lære alt du trenger for å starte opp.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 35.000 kr  

Kombinert grunnleggende kurs i klassisk vippe extentions og volum

Et kombinert kurs med både klassisk og volum.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss  

Kombinert kurs i brow lamination og vippeløft

Et kombinert kurs med både lash lift og brow lamination. Brow lamination er den nye og populære behandlingen for perfekte bryn og Lash Lift er den nye behandlingen som mange salonger nå tilbyr.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 4.500 kr  

Kurs i BB-glow

Effekten med BB Glow blir allerede lagt merke til etter første behandling og styrkes i løpet av de første to ukene og varer i litt over 4 måneder. Hvis du vil få et langsiktig resultat i 6-12 måneder, anbefales det å gjenta prosedyre, avhengig av hudtype.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 dag 6.999 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>