UniDog Åsane hundehall ligger sentralt i Åsane. Vi tilbyr alt av kurs innen hund, og atferd, privattimer, atferdskonsultasjoner med mer.
Kursene blir hold i og ved Bergens største treningsarene for hund, Åsane hundehall. All trening er belønningsbassert og vi trener etter verdiene Respekt - Kunnskap - Positiv


Grunnkurs hund

Vi tilbyr grunnkurs hund. Har du gått valpekurs lurer på veien videre? Da kan vi anbefale vårt grunnkurs! På grunnkurset tar vi øvelsene fra valpekurset til neste nivå, pluss dere vil få nye oppgaver å jobbe med :)

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 kvelder Fra 2.000 kr  

Spor kurs

Vi tilbyr deg og hunden din sporkurs. Kurset gir deg en innføring i spor slik at dette kan bli din nye aktivitet med hunden. Sporsøk er noe alle hunder kan lære. Å lære spor betyr at du skal lære hunden å følge en bestemt lukt på underlaget.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 28.02.2020 6 kvelder28.02.2020 Fra 2.000 kr  

Valpekurs

Hos oss blir du ivaretatt av instruktører med teoretisk, og praktisk kunnskap om hund. Du lærer å trene hund på en gøy måte som gir deg, og hunden mestring å glede i treningen. Gjennom belønningsbasert trening skal vi sammen ha det morro og å skape trygghet og tillit.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 02.03.2020 6 kvelder02.03.2020 2.500 kr  

Valpesosialisering

Har du fått valp? Bli med på tilrettelagt miljøtrening og sosialisering. Her får du en teoretisk innføring i hva som er viktig å starte med for deg og din valp, samt valpen får leke og miljøtrenes i kontrollerte omgivelser.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag Gratis kr