Trinel Syskole & Design

Bli en mer selvsikker syer og få kler som passer deg, kroppen og livet ditt.

Vi holder til i lyse og vennlige lokaler på Sagene Samfunnshus, og du finner kurs av ulike type lengde og nivå hos oss. Enten du er fersk syer og trenger å lære det grunnleggende, passer kreativt helgesykurs hvor mer enn 350 kreative kvinner har deltatt før deg.
Eller du er du lettøvd som ønsker at lære at tilpasse eller kanskje du har lyst til å gå fra nybegynner til å bli selvsikker syer i et stort kurs? Da er Årskurset i Oslo eller Sydrømmen onlinekurs noe for deg. Vi har hatt mer enn 100 deltakere på hobbysyerutdannelse så langt, så dette er et kurs på høyt nivå med velavprøvde syteknikker, symønstre i Str 32-50 og en steg-for-steg struktur for deg som vil sy kler som passer til livet ditt.

Velkommen på sykurs:-)

Trine Malene Lauridsen
Kursholder, skredder, klesveileder og symønsterdesigner.


Online sykurs: Sy Esmeraldakjolen str 32-50 med video

Vi tilbyr mini-kurset med steg for steg videoer i en lukket facebookgruppe, hvor du får hjelp hvis du går i stå. Kjolen er fin både som slå-om-kjole og med vanlig topp. Og som både lang og kort kjole.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 259 kr  

Online sykurs: Sy vidunderkjolen str 32-50 med video

Vi tilbyr mini-kurset med steg for steg videoer i en lukket facebookgruppe, hvor du får hjelp hvis du går i stå. Kjolen er fin både lang og kort, med og uten splitt i siden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 259 kr  

Online syskole: SYDRØMMEN 1 års hobysyerminiutdannelse

Bli selvsikker og sy din egen garderope. Velavprøvde syteknikker som får deg raskt til målene dine. Bli bedre til å sy klær som passer deg, i et varm, raust og kreativt miljø på nett. Kurset er en blanding av skredderi, konfeksjon og easy design msymønstre str 32-50 inkl.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.01.2022 20.01.2022 12.097 kr  

Sykurs i Oslo: 1 årig kreativ syskole - 20 dager på 1 år, diplom

Årskurset på Sagene er et stort sykurs for deg som ønsker å sy og designe kler som passer. Du får grundleggende inspirerende sømopplæring av fagutlært dameskredder og kursholder. Sykurset er inkludert online minidesignkurs, symønstre 32-52 og en stor videoskole så du kan studere imellom kursdagene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 20.01.2022 20.01.2022 23.997 kr  

Sykurs Oslo, kreativt syverksted, helgekurs, nybeg/lettøvde

Du selv velger ditt syprosjekt og får hjelpen du trenger av meg med maks 4 deltakere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 1 helg 2450 kr