Treider Fagskoler

Dagstudier over et halvt eller ett år.
Kveldsstudier over ett år.

Hvis ditt mål er å få en solid og direkte jobbrelevant utdanning for å komme raskt tilbake til arbeidslivet eller i ny jobb, bør du velge oss. Treider Fagskoler har en lang og positiv historikk å se tilbake på. Våre studier er spisset mot arbeidsmarkeds behov.


 |  1 2   |  Neste side >>

Advokatsekretær

Vi tilbyr utdanning som Advokatsekretær. Som advokatsekretær må du ha god kunnskap om advokatbransjen, og undervisningen er derfor basert på behovet hos advokatfirmaer, politiet, domstolene og andre foretak som jobber med juridiske problemstillinger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semestre 50.500 pr semester kr  

Advokatsekretær - nettkurs

Vi tilbyr utdanning som Advokatsekretær som nettkurs. Som advokatsekretær må du ha god kunnskap om advokatbransjen, og undervisningen er derfor basert på behovet hos advokatfirmaer, politiet, domstolene og andre foretak som jobber med juridiske problemstillinger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 semestre 75.500 kr  

Butikkledelse

Vi tilbyr utdanning i butikkledelse. Butikkledelse er en fremtidsrettet fagskoleutdanning som gir deg kunnskapen du trenger både i fysisk butikk, i nettbutikk eller hos leverandører og samarbeidspartnere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semestre 50.500 pr semester kr  
Trondheim Trondheim 2 semestre 50.500 pr semester kr  

Interiør

På vår fagskoleutdanning i Interiør, lærer du om interiør i private og offentlige rom. Utdanningen gir deg teoretisk og praktisk kunnskap som gir grunnlag for å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Du får kunnskap om stilhistorie, målgrupper, trender, konseptutvikling og interiør.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 semestre 58.000 pr semester kr  

Juridisk kontormedarbeider

Vi tilbyr utdanning som juridisk kontormedarbeider. Du lærer om utvalgte juridiske emner innen privat og offentlig rett, enklere juridisk korrespondanse, engelsk forretningskorrespondanse og enklere regnskapsoppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 semester 59.800 kr  

Juridisk kontormedarbeider - nettkurs

Vi tilbyr utdanning til juridisk kontormedarbeider som nettkurs. Du lærer om utvalgte juridiske emner innen privat og offentlig rett, enklere juridisk korrespondanse, engelsk forretningskorrespondanse og enklere regnskapsoppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semestre 41.500 kr  

Medisinsk sekretær

Vi tilbyr utdanning som medisinsk sekretær. Etter endt utdanning skal studentene ha en god blanding av teoretisk og praktisk kunnskap. Utdanningen dekker kravene som stilles for å kunne utføre effektivt og nøyaktig arbeid på et kontor i et helseforetak.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 semester 62.200 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 semester 62.200 kr  
Trondheim Trondheim 1 semester 62.200 kr  

Medisinsk sekretær - nettkurs

Vi tilbyr utdanning som medisinsk sekretær som nettkurs. Etter endt utdanning skal studentene ha en god blanding av teoretisk og praktisk kunnskap. Utdanningen dekker kravene som stilles for å kunne utføre effektivt og nøyaktig arbeid på et kontor i et helseforetak.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Normert studietid er 12 måneder 42.600 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>