Tove S. Holmøy Tegneglede

På kursene mine legger jeg vekt på selve prosessen, det å kjenne på tilfredsstillelsen ved å bruke hendene og skape noe selv. Målet mitt er at du gjerne skal ha lyst til å fortsette på egen hånd eller har fått inspirasjon til å bryte mønstre. Derfor er det lurt at du som deltager tør å prøve og "blir med på leken". Flere kursdeltagere forteller meg at de får opp skaperlysten og melder seg på samme kurs igjen. Kurset blir aldri det samme to ganger for menneskene er forskjellige. Man lærer så mye på kurs for man får oppleve alles utprøving.


Abstrakt maleri

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri. Du lærer om struktur, flate og komposisjon. Kjenne på følelsen av ulike farger og komposisjoner og hvordan flater spiller sammen. Forske. Forenkling. Hvordan bruke kontraster. Lage struktur med ulike verktøy og akrylmedier. Prøve ut teknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 2.650 kr  

Collage i 2 uttrykk

Vi tilbyr kurs om collage i 2 uttrykk. Stikkord er klistre og lime over hverandre, igjen og igjen. Forske og leke oss fram. I collage er det meste lov, men fokus på komposisjon og egne følelser i prosessen. Akrylmaling og lim. Ulike oppgaver lørdag og søndag.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 2.650 kr  

Collagelek og bobler

Vi tilbyr kurs i collagelek og bobler. Kurset blir upretensiøst og lekent med oppløftende tema. Deltagerne får lage sitt lille kunstverk (collage = klistrebilde) og alle blir ledet gjennom oppgaven. Utstyr inkludert. Alle får ta med seg sitt kunstverk hjem.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 kveld 950 kr  

Gratis online tegningkurs

Vi tilbyr gratiskurs nettkurs i frihåndstegning - lær grunnprinsippene! I dette kurset på 5 videoleksjoner lærer du alt du trenger for å komme i gang med grunnleggende frihåndstegning. Jeg gleder meg til å dele erfaringer og inspirere deg til å forske videre!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Male-collage kurs

Vi tilbyr male-collage kurs. Bli med å utforske farger, maling, collage og tegning! Har du lyst til å leke deg med collage, maling og tegning med ulike verktøy og glemme prestasjonsangst? Da er dette kurset noe for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 5 dager 5.900 kr  

Mestre veien til portrettet - Online

Et tegnekurs som gjør deg til en trygg frihåndstegner. I dette kurset lærer du å tegne portrett, en reise via grunnformer, lys, skygge, skraveringsteknikker og overføringsmetoder, proporsjoner og perspektiv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9 uker med oppfølging og ukentlig i... 5.900 kr  

Tegning grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i tegning. Stikkord er å forstå kroppens proporsjoner og grunnprinsipper, målsatte tegninger, frihåndstegninger og raske skisser. Lys, skygge, linje og skravering. Tegning med ikke dominant hånd og blindtegning. Raske skisser (kroki).

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 6 kvelder 2.400 kr  

Vi forsker i farger

Stikkord er fargelære med akryl som medium. Blanding av hovedfarger og bruk av komplimentærkontrast. Øvelser med mer og mindre flytende maling. Erfaring med bruk av ulik grunning. Fysisk fargeblanding og optisk fargeblanding, samt lasering og dekkende farger.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 2.650 kr