Terapeutene på Høyden

"Terapeutene på Høyden" er klinikken til min mann og kollega Øivind Hjelle og meg. Vi holder til på Høyden i Moss kommune, derav navnet. Vi ønsker å skape et rom der du vil føle deg velkommen, trygg og ivaretatt.
Vi er begge psykoterapeuter med lang erfaring, med forskjellig utdannelse og erfaring, men der hele mennesket står i fokus. Vi tror på at vi trenger flere verktøy for å komme videre med våre liv når ting står i stampe. Disse verktøyene må supplere hverandre og kunne brukes til forskjellige oppgaver. Derfor har vi flere metoder og tilnærminger å tilby deg, som vi bruker når det er behov og i forhold til hva du trenger. Vårt hovedfokus er at det er i kroppen vi lever, og skal vi være friske og sunne mennesker må vi forholde oss til at det er kroppen som trenger næring, energi og mulighet til å hele seg.


Biodanza - fellesskap og glede

Biodanza handler om å være menneske, og skape fred og kjærlighet mellom oss og alt levende gjennom å omfavne det som er godt og nærende i livet. Vil du føle at du hører til og blir annerkjent for den du er uansett hvor du kommer fra, og at du kan inkludere andre i ditt liv med tillit og aksept?

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 8 ganger 1.500 kr  

Leve med smerte - være i flyt - nettkurs

Vi tilbyr kurset Leve med smerte - være i flyt. Vil du kjenne deg glad og levende til tross for smertene? Smerte, både fysisk og psykisk, er en del av livet. Vi kan ikke unngå den, men den trenger ikke ha hovedrollen og styre livet vårt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 ganger Fra 230 kr  

Reiki / healing med Øivind

Vi tilbyr reiki-kurs og healing med Øivind. Healing som styrker kroppens selvhelende evne. Immunsystemet får en boost og mange opplever økt energi og mindre spenninger i kroppen.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 time 750 kr  

Restorative yogasomatics - for mer aktive

Vi tilbyr yogakurs for mer aktive. I disse timene blir du invitert til å bevege deg mot en posisjon, men veien dit er minst like viktig som målet. Slik får kroppen, eller nervesystemet og cellene, tid til å registrere hvor de skal og orientere seg slik at kroppen vet at det trygt å kom dit.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 time fra 220 kr  

Restorative yogasomatics - for ro og velvære

Vi tilbyr yogakurs i restorative yogasomatics for ro og velvære. Dette er en rolig og mediativ yoga for deg som ønsker å finne en dyp indre ro der du kan la hodet få hvile og spenninger gi slipp, samtidig som du blir mer smidig, fleksibel og myk.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 1/2 time fra 220 kr  

Restorative yogasomatics - privatundervisning

Vi tilbyr yogakurs i restorative yogasomatics som privatundervisning. Her lærer du stillinger og øvelser som er tilpasset din kropp. Du får veiledning i hvordan komme dit, og hva som er viktig for at du skal ha best mulig utbytte av øvelsene / stillingene.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 75 minutter 750 kr  

Samtaleterapi / gestaltterapi

Vi tilbyr samtaleterapi / gestaltterapi. Terapeutiske samtaler med løsningsfokusert tilnærming. Samtalene basert på hva du har av utfordringer og som du ønsker å endre. Eks rusproblematikk, voldsproblematikk, spillavhengighet etc.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 time 750 kr  

Stress- og traumeterapi (SE)

Vi tilbyr stress- og traumeterapi (SE). SE er en annerkjent, kroppsbasert tilnærming til traumer og annen overbelastning på nervesystemet, utvilet av Dr. Peter A. Levine. Vi jobber med kroppens og sinnets evne til å hele seg selv etter store belastninger på en varsom og trygg måte.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 time 750 kr