Tegneskole.no

Tegneskole.no er et samarbeid med tegne.no Vi holder til i butikklokalet til Tegne i Ås som ligger i Moerveien 14, 1430 Ås Det kommer til å bli arrangert kurs i dette klasserommet men vi kan også ha kurs andre steder, både ute og inne. Vi kan også arrangere kurs eller kunst/hobby-opplevelser for bedrifter, institusjoner mm.


Gouache malekurs 1 med Magdalena

Gouache er en maleteknikk som er perfekt til fargelære og gir grunnlag for å male godt. Samt forbereder effektivt til å male med oljemaling og akrylmaling, lage illustrasjoner og prosjekter.

Sted Dato Varighet Pris
Ås Ås 4 kvelder 2.450 kr  

Gouache malekurs 2 med Magdalena

Kurset inneholder utdyping av kunnskap om maleteknikken Gouache og hvordan kombinere den med andre vannbaserte maleteknikker. Samt utdyping i komposisjon og farger som uttrykksmiddel.

Sted Dato Varighet Pris
Ås Ås 4 kvelder 2.450 kr  

Pouring kurs med Henriette Sonne

Pouring er noe alle kan gjøre uansett om man kan tegne eller ikke. På dette dagskurset lærer du alt du trenger å vite for å lage flotte bilder med en gang.

Sted Dato Varighet Pris
Ås Ås 1 dag 1.850 kr  

Tegnekurs 1 for barn og ungdom 9-15 år med Henriette Sonne

Dette er ett profesjonelt kurs for alle som vil lære å tegne. Her tar vi det helt grunnleggende fra starten av, trinn for trinn. Dette er også ett kurs man kan gå sammen med en voksen, om feks mor, far, onkel eller bestemor vil være med å tegne

Sted Dato Varighet Pris
Ås Ås 4 kvelder 1.450 kr  

Tegnekurs 1 voksen med Henriette Sonne

Vi tar det helt grunnleggende fra starten av, trinn for trinn. Vi går igjennom opptegning, skissering, mennesket og perspektiv over 4 kurskvelder.

Sted Dato Varighet Pris
Ås Ås 4 kvelder 1.950 kr  

Tegnekurs 2 voksen med Henriette Sonne

Dette er ett tegnekurs for de som har tegnet en del før eller har tatt tegnekurs 1 over 4 kurskvelder.

Sted Dato Varighet Pris
Ås Ås 4 kvelder 1.950 kr