TNG Consulting

Våre kurs skaper endring. Vi tror på en praktisk tilnærming og høy delaktighet blant deltakerne. Spesialtilpasset for- og etterarbeid øker utbyttet og letter implementering av ny læring. De fleste kursene våre kjører vi internt hos bedrifter eller organisasjoner, og vi skreddersyr gjerne inn mot deres kontekst og utviklingsønsker. Vi er stolte over at International Coach Federation har akkreditert vår utdanning LEARN Coaching.


Coachende kommunikasjon - Bli god på samhandling

Hva skaper engasjement og stå-på vilje på jobb? Å omgås kolleger kan enten inspirere eller sluke energi. Lær deg kommunikasjons-teknikker som skaper godt samarbeid og motivasjon. Vi ønsker velkommen til et spennende kurs!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.500 kr  

Coachende kommunikasjon Virtuelt

Hvordan skape motivasjon og god samhandling? Virtuell kommunikasjon kan være krevende. Når vi ikke er i samme rom har vi mindre informasjon om hvordan andre har det og reagerer. Evne til lytting, motiverende kommunikasjon og tydelighet kan trenes opp.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.499 kr  

Coachende Lederstil

Hjelp deres ledere å kommunisere effektivt, skape gode relasjoner og høy måloppnåelse. Coachende ledere gir energi og skaper psykologisk trygghet. Våre kurs gir ledere coachingkompetanse som hjelper dem å oppnå resultater gjennom andre og utvikle sine folk.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag Avtales kr  

Den utfordrende samtalen

Lær å være tydelig samtidig som du ivaretar relasjonen. Mange kvier seg for å ta den utfordrende samtalen. Man ønsker å gi konstruktiv feedback, men er usikker på hva det vil gjøre med relasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag Avtales kr  

Explore LEARN Coaching

Bli kjent med LEARN Coaching, og få med deg inspirasjon og praktiske tips for å kommunisere effektivt. Dine relasjoner på jobb og hjemme har stor betydning for din livskvalitet - hvordan kan din nysgjerrighet utvikle relasjoner?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Gratis kr  

Intern Lederutvikling

Et skreddersydd lederutviklingsprogram for deres bedrift. Lederutvikling er en strategisk prioritering, og bør være designet basert på deres kontekst, verdier og strategi. TNG Consulting tilbyr interne lederutviklingsprogram.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg Avtales kr  

LEAP - lederutvikling og endringskompetanse i arbeid og permisjon

Vi tilbyr lederutvikling og endringskompetanse i arbeid og permisjon. LEAP er et talentutviklingsprogram for kvinner og menn som skal ut i foreldrepermisjon. Programmet bevisstgjør deltakerne egen utvikling i og etter permisjonstiden, og bygger bro fra denne læringen til videre karriere.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg Avtales kr  

Learn Coaching Fundamentals

Vi tilbyr Learn Coaching Fundamentals, Oslo 2020. This course covers the core competencies in coaching. You will discover the mindset of coaching, practice your skills, and learn how to communicate effectively.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 70 timer 3.750 Euro kr