Symetri er et Autodesk-autorisert kurssenter som tilbyr kurs i alle tilholdslandene våre.

Vi har dedikerte opplæringsfasiliteter i Danmark, Finland, Norge, Sverige og UK, hvor vi tilbyr en rekke kurs inkludert Autodesks programvareportefølje og Symetris egne tekniske løsninger. Alle kurs er tilpasset for å møte kravene til kundene våre.

Vi vet at en god opplæring kan øke produktiviteten og at investeringer i kunnskap er like viktig som investeringer i designprogramvare. Våre instruktører har bred teknisk ekspertise og omfattende erfaring fra bransjen. Kursfasilitetene har den seneste programvaren og teknologien for å sikre deltakerne med best mulig forutsetninger for læring. Vi tilbyr kurs i egne lokaler for å sikre optimal læring og maksimalt utbytte for deltakerne uten forstyrrelser fra andre.

Symetri er Autodesk-autorisert til å kunne tilby Autodesks nylanserte profesjonelle sertifiseringsprogram. Profesjonell sertifisering gir deg en validering av den kunnskapen du besitter, og kan gi bedre produktivitet og kredibilitet innen fagområdet ditt.


 |  1 2   |  Neste side >>

AutoCAD Civil 3D m/Naviate Landskap Grunnkurs

Kurset gir en grunnleggende innføring i AutoCAD Civil 3D, et komplett verktøy for terreng-, veg- og VA-prosjektører. Du lærer å prosjektere med verktøyet samt lage og endre data i 2D og 3D.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 dager 10.500 kr  

AutoCAD Electrical grunnkurs

Vi tilbyr AutoCAD Electrical grunnkurs. AutoCAD Electrical er et program for konstruktører, spesialutviklet for å skalpe og endre elektriske styringssystemer.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 dager 12.500 kr  

AutoCAD grunnkurs

Kurset gir en grunnleggende innføring i bruk av Autocad til å lage 2D tegninger for teknisk dokumentasjon. Målet er at etter endt kurs skal deltagerne kunne lage og redigere 2D tegninger i AutoCAD eller AutoCAD LT.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 dager 11.500 kr  

Civil 3D med Naviate VA Grunnkurs

Vi tilbyr Civil 3D med Naviate VA Grunnkurs. Kurset gir deg grunnleggende kunnskap i Civil 3D, ett komplett verktøy for terreng-, veg- og VA-prosjektering

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 dager 10.500 kr  

Dimensjonering og utmatning av sveisekonstruksjoner

På dette kurset lærer du hvordan du beregner en sveiseforbinding uavhengig av FEM-verktøy. Vi gjennomgår også konstruksjonsmetoder og hvordan du beregner levetiden til en sveis.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 9.900 kr  

Nastran In-CAD - Essentials

Vi tilbyr kurs i Nastran In-CAD - Essentials. Dette 2 dagers kurset bygger ytterligere på Inventor Stress og Frame Analysis kurset ved å gå gjennom den omfattende funksjonaliteten av Nastran In-CAD.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 10.500 kr  

Revit Architecture m/Naviate grunnkurs

Kurset gir grunnleggende kunnskap i Revit Architecture med grensesnitt og arbeidsmetodikk for å modellere bygg og uttak av plantegninger, snitt og fasader, samt generere rapporter og skjemaer.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 dager 11.500 kr  

Revit MEP Electrical m/Naviate Grunnkurs

Vi tilbyr Revit MEP Electrical m/Naviate Grunnkurs. Kurset gir grunnleggende kunnskaper om Revit MEP med fokus på design, beregning og dokumentasjon av elektroinstallasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 dager 10.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>