StockHelp er et nettsted hvor du med interesse for aksjer kan øke kompetansen rundt aksjemarkedet med hjelp av nettkurs. Nettstedet tilbyr også aksjetips og markedsoppdateringer gjennom programmet "din personlige aksjeekspert".

StockHelp er en merkevare som er eid av selskapet Pedersens Kurs. Selskapet ble opprettet i 2020 og har som mål å øke aksje kompetansen til folk flest. Aksjemarkedet er et marked som styres av mange kompliserte faktorer, og StockHelp hjelper med forståelsen av disse faktorene. Programmet "din personlige aksjeekspert" er opprettet for å tilby kunder en enkel og effektiv guide i aksjemarkedet. StockHelp holder kontroll over mange av faktorene som styrer aksjemarkedet, og tilsender kundene anbefalinger på hvordan de skal navigere i aksjemarkedet. Mottoet til StockHelp er at det lønner seg å investere i kunnskap.


Aksjeinvestering - nettkurs

Vi tilbyr komplett nettkurs innen aksjeinvestering (kjøp av aksjer). Kurset tilbyr deg en steg for steg plan, som hjelper deg med å øke din kunnskap rundt aksjehandel. Om du ønsker å starte med aksjeinvesteringer, er dette kurset utviklet for å hjelpe deg på en enkel og forståelig måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 349 kr  

Hvordan handle aksjer - nettkurs

Vi tilbyr gratis nettkurs om hvordan handle aksjer. Før du begynner med kurset, får du nå en enkel fremgangsmåte på hvordan man handleraksjer rent teknisk. I denne fremgangsmåten er det brukt eksempler fra Nordnet Bank og DNB.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Trading - nettkurs

Vi tilbyr komplett nettkurs innen trading (kjøp og salg av aksjer). Kurset tilbyr deg en steg for steg plan, som hjelper deg med å øke din kunnskap rundt trading. Om du ønsker å starte med trading, er dette kurset utviklet for å hjelpe deg på en enkel og forståelig måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 359 kr