Stavanger foto

Vi har iløpet av de siste årene bygget opp kompetanse og volum slik at vi nå med rette kan kalle oss distriktets ledende fotohus. Ordet fotohus er kanskje det som beskriver oss best, - vi har 5 etasjer som brukes aktivt! Totalt på butikk og lab er vi 7 heltidsansatte + deltid og ekstrahjelper.

I fjerde etasje har vi kursrom med 8 pcer og projektor. Her holdes kurs i Photoshop, Nikon Capture og Mitt bildearkiv. Kursrommet kan også leies ut på time/dagsbasis. Møterom, egen regnskaps avdeling og kontorer har vi også i denne etasjen.


Bildebehandling i Lightroom

Vi tilbyr bildebehandling i Lightroom. Adobe Photoshop Lightroom er et kraftig verktøy for bildebehandling, som enkelt og oversiktelig lar deg justere farger, kontrast, ta utsnitt, rette opp horisont, skarpe opp og mye mer.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 1.200 kr  

Ekornfotografering - Workshop

Vi tilbyr workshop i ekornfotografering. Bli med til sørmarka for å fotografere skogens søteste gnager! Har du lyst å lære mer om naturfoto og fotografering av dyr og fugler. Da kan en workshop i ekornskogen være noe for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 600 kr  

Foto grunnkurs

Vi tilbyr foto grunnkurs. Vi tar for oss grunnleggende tekniske du trenger å vite for å se hvorfor bildet ditt blir som det blir. De som ikke har vært borti dette vil lære det fra bunnen av, og de som kan litt fra før vil få fylt igjen noen hull.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 kvelder a 3 timer 1.200 kr  

Fuglefotografering - Workshop

Vi tilbyr workshop i fuglefotografering. Har du lyst å lære hvordan fotografere fugler? På dette kurset får du muligheten til å lære både mange nyttige tips og triks for og kunne feste våre bevingede venner.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 kvelder 1.500 kr  

Lyssettingskurs

Vi tilbyr lyssettingskurs. Hvordan lyssette fashionbilder og portretter i studio? Vi viser deg noen foskjellige typer lys og setter opp noen oppsett med modell i studio. Deltakerne får se hvordan lysene blir stilt inn, og vi diskuterer resultatene med en gang.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 1.200 kr