Sommerakademiet Karin Flatøy Svarstad

Sommerakademiet, til et variert og spennende program, med opplevelser og kunnskapsbaserte aktiviteter innen kunst og kultur i spesielle omgivelser på Vestlandet og i ”Vesterled” til Shetland og Orknøyene.

Sommerakademiet ble etablert av Karin Flatøy Svarstad og er organisert som en forening. Hovedbasen ligger i Galleri Frøya i Kalvåg, en perle, en ”sørlandsidyll” på Vestlandet. Stedet ligger i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane, mellom Florø og Måløy. Sol og regn gir skiftninger i været. Det værbitte landskapet vil fascinere deg der det ligger – helt ytterst ved kysten, i havgapet mot storhavet, med vill, vakker og varierende natur.


Lappeteknikk

Vi tilbyr kurs i lappeteknikk med Lillian Nygård. Lillian Nygård fra Florø er medlem av Florø husflidslag og er instruktør på dette kurset. Hun har arbeidet med lappeteknikk i en årrekke og har hatt utstillinger og mange kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 3 dager 450 kr  

Malekurs, Akryl, diverse teknikker

Malekurs, Akryl, diverse teknikker med Ellen Hegg. Sommerakademiet er glad for å kunne tilby et meget spennende malerkurs med den anerkjente og dyktige kunstneren Ellen Hegg.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 4 dager 2.200 kr  

Smykkekurs

Vi tilbyr smykkekurs med Rønnaug Nyheim. Rønnaug Nyheim er opprinnelig fra Berle i Bremanger. Hun bor i dag i Kongsberg men er ofte i Bremanger. Rønnaug er utdannet innen forming og har arbeidet med smykkedesign i mange år.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 1 dag 450 kr