SolstadAkademiet

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon: å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Coach deg selv - nettkurs

Vi tilbyr gratis nettkurs i Coach deg selv. Det er ikke sånn at coaching er forbeholdt de med spisse sko og ditto albuer. Coaching handler om hvordan du leder seg selv til den hverdagen du ønsker deg.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 dager Gratis kr  

Energi Terapeut

Vi tilbyr kurs i Energi Terapeut. For å kunne jobbe profesjonelt med klienter er det viktig at du har grunnleggende kunnskap om coaching i relasjon til terapeutrollen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 7.999 kr  

Helhetsterapeut -.nettstudie

Vi tilbyr kurs i Helthetsterapeut som nettstudie. Som HelhetsTerapeut vil du kunne jobbe for drive din egen praksis hvor du hjelper mennesker til å leve mer kraftfulle liv. Du vil få lære verdifulle teknikker som gir deg både dybde og bredde i ditt arbeid med mennesker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år  

Helthetsterapeut

Vi tilbyr Helthetsterapeut kurs . Som HelhetsTerapeut vil du kunne jobbe for drive din egen praksis hvor du hjelper mennesker til å leve mer kraftfulle liv. Du vil få lære verdifulle teknikker som gir deg både dybde og bredde i ditt arbeid med mennesker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 24.999 kr  

Hypnose for svangerskap og fødselskurs - nettkurs

Vi tilbyr kurs i hypnose for svangerskap og fødselskurs. Her får du to hypnoser, en for svangerskapet som heter Tilknytning og en for selve fødselen. Begge hypnosene finnes både som video og som en ren lyd fil via podcast.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Hypnosekurs

Vi tilbyr et komplett 4-dagers intensivkurs i Hypnose. Vil du lære alt du trenger å kunne om terapeutisk bruk av hypnose på en helg? Da er dette kurset for deg. Velkommen til Solstadakademiets helgekurs i hypnose.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager 8.999 kr  

Hypnoseterapeut

Vi tilbyr kurs i Hypnoseterapeut. Dette er det mest komplette HypnoTerapeut studiet skolen noen gang har tilbudt. I dette studiet får du lære alt du behøver å kunne for å jobbe profesjonelt med hypnose.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 24.999 kr  

Hypnoterapeutisk - nettkurs

Vi tilbyr et komplett nettkurs i Hypnose. Dette er et kurs for deg som vil lære hypnoterapi til profesjonelt bruk, men som ikke har anledning til å delta på klasseromsundervisning. Det er ikke noe hjemmearbeid eller eksamen i dette kurset og derfor heller ingen sertifisering eller kursbevis.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 dager 5.999 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>