SoFI - School of Fashion Industry

SoFI – School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt den halvårige utdanningen Motekonsulent. Alle tre utdanninger er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til moteindustrien. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og håndverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

SoFI operer med løpende opptak – det betyr at du kan sikre din studieplass allerede i dag!


Interiør - 1 år | Heltid

Interiør er en ettårig utdanning som gjør deg rustet til å arbeide som interiørdesigner, interiørkonsulent eller boligstylist!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 58.000 kr  

Motedesign - 2-årig | Heltid

Tidsriktig utdanning som fokuserer på motedesignerens rolle i skjæringspunktet mellom det kreative og det kommersielle, det digitale og det materielle. Toårig heltid (fire semestre).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 semestre 54.500 per semester kr  

Moteindustri - 2-årig | Heltid

Unikt og fremtidsrettet studie som kvalifiserer til fire ulike hovedretninger innenfor moteindustrien: Produksjon & Produkt, Styling, Mote & Markedsføring samt Motejournalistikk & PR. Toårig heltid (fire semestre).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 semestre 54.500 per semester kr  

Motekommunikasjon - 1 år deltid | kveld

Motekommunikasjon er et intensivt årsstudium i moterelatert markedsføring og PR, med særlig fokus på digitale plattformer i sosiale medier!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semester 59.000 kr kr  

Motekonsulent - Halvt år | Heltid dag

Motekonsulent gir en innføring i mote- og designhistorie, styling og trender, kommunikasjonsstrategi, bedriftsøkonomi og kjøplovgivning. Utdanningen vektlegger motekonsulentenes rolle mellom det personlig kreative og det kommersielle markedsorienterte.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 58.000 kr  

Retail Design - 1 år | Heltid

Retail Design er for deg som ønsker å jobbe med design, styling & interiørarkitektur i butikk for Norges største bransje!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 semester 58.000 kr