Skipper Worse AS

Skipper Worse AS består av 4 avdelinger lokalisert i Stavanger og er et heleid selskap av Nasjonalforeningen i Stavanger. I tillegg til kursvirksomhet (data-, språk-, hobby- og interessekurs) omfatter vår virksomhet bl.a. kulturarrangementer, reiser, utleie av lokaler og servicetilbud.


 |  1 2   |  Neste side >>

Fermentert mat og drikke

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredende. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 550 kr  

Frukttur til Helgøy

Familien Helgøy er i oppstartsfasen med å tilby båttur med Helgøy Skyssbåt, til Helgøy og omvisning på fruktgarden vår. Derfor inviterer me nå grupper som vil vera med, mot ein kostpris og eit evalueringsskjema etterpå. Det hadde vore stas om du / dåkke har lyst å bli med!

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 350 kr  

Grønnsakshagen - nybegynner

Vi tilbyr kurs i å lage din egen grønnsakshage på nybegynner nivå. Vi sår i potter som du får med deg hjem. Ta med matpakke.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 450 kr  

Hatha yoga

Vi tilbyr yogakurs i hatha yoga. Lær klassisk yoga på en trygg og skånsom måte samtidig som du får trent hele kroppen. Løs opp spenninger og øk fleksibiliteten.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 12 kvelder 1.400 kr  

Klassisk yoga

Lær klassisk yoga på en trygg og skånsom måte samtidig som du får trent hele kroppen. Løs opp spenninger og øk fleksibiliteten. Bli bevisst på hvordan pusten påvirker oss og hvordan vi kan redusere stress. Avspenning og tilstedeværelse.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 12 kvelder 1.650 kr  

Meditasjon og avspenning

Vi tilbyr kurs om avspenning og meditasjon. Lær ulike avspenningsøvelser og meditasjoner som du kan bruke i hverdagen. Gjennom avspenning og meditasjon kan du redusere stress, depresjon, angst, styrke immunforsvaret og få bedre konsentrasjon og hukommelse.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 12 kvelder 1.400 kr  

Mediyoga (medisinsk yoga) dagskurs

Vi tilbyr yogakurs i medisinsk yoga på nivå for nybegynnere og videregående. Trenger du indre ro, styrke immunforsvaret, bedre søvn eller mer energi? Fokus på pust, enkle yogaøvelser, avspenning og meditasjon. De fleste øvelsene kan gjøres sittende på stol.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 12 timer 1.400 kr  

Mediyoga (medisinsk yoga) for viderekomne

Vi tilbyr yogakurs i medisinsk yoga for viderekomne. Programmet tilpasses individuelt og har litt større intensitet enn nybegynnerkurset.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 12 kvelder 1400 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>