Skandinavisk yoga og meditasjonsskole

Skandinavisk yoga og meditasjonsskole i Norge er en ideell, selveiende stiftelse startet i 1983 av Bjarke Jørgensen. Yogaskolen har 2 avdelinger - Yogaskolen i Bergen og Ask kurssenter.

Til nå har vi undervist ca. 16.000 mennesker i yoga, avspenning og meditasjon, hovedsakelig i Bergensområdet. Internasjonalt samarbeider vi med de andre avdelingene av Skandinavisk yoga og meditasjonsskole.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Pust og avspenning - online

Video kurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort yoga eller pusteøvelser før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 ganger á 1 time 540 kr  

Tarmskylling

Tarmskylling er en prosess hvor du renser hele tarmkanalen ved hjelp av saltvann. Tarmskylling er en indre hovedrengjøring for å rense opp, løse opp spenninger, gi de indre organene tiltrengt hvile.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.000 kr  

Yoga & meditasjon - fortsettere

Vi tilbyr fortsetterkurs i yoga & meditasjon. For å være klar til fortsetterkurset, kreves at du er fortrolig med de teknikkene vi underviser i på grunnkurset. Ikke kun de fysiske øvelsene, men også pusteteknikker og de mentale teknikkene.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen, Ask kurssenter... Bergen 1 dag pr uke i 6 uker 2.880 kr  
Bergen, Yogaskolen i B... Bergen 1 dag pr uke i 6 uker 2.880 kr  

Yoga & meditasjon - fortsettere - online

Vi tilbyr fortsetterkurs i yoga & meditasjon online. For å være klar til fortsetterkurset, kreves at du er fortrolig med de teknikkene vi underviser i på grunnkurset. Ikke kun de fysiske øvelsene, men også pusteteknikker og de mentale teknikkene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 ganger 648 kr  

Yoga & meditasjon grunnkurs (kveld)

Vi tilbyr grunnkurs i yoga & meditasjon som kveldskurs. Det er mange forskjellige former for yoga i dag. Vår yoga kalles for Klassisk yoga. En av de største forskjellene er at vår undervisning er kursbasert og ikke bygger på at man bare dropper inn når man har tid og mulighet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen, Ask kurssenter... Bergen 6 uker 1.440 kr  
Bergen, Yogaskolen i B... Bergen 6 uker fra 1.440 kr  

Yoga for gravide - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i yoga for gravide. Yoga er en behagelig måte å trene kroppen sin på når du er gravid, men yoga er mer enn det. På mine kurs lærer du også hvordan du kan bruke yogastillinger til å øve deg på å oppleve smerte på en god måte.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld pr uke i 6 uker 1.500 kr  

Yoga for gravide - grunnkurs - online

Video kurset er spesielt tilrettelagt for gravide. Du trenger ikke ha gjort yoga eller meditasjon før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Yoga er en behagelig måte å trene kroppen sin på når du er gravid, men yoga er mer enn det.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 ganger á 1½ time 870 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |