Skandinavisk yoga og meditasjonsskole

Skandinavisk yoga og meditasjonsskole i Norge er en ideell, selveiende stiftelse startet i 1983 av Bjarke Jørgensen. Yogaskolen har 2 avdelinger - Yogaskolen i Bergen og Ask kurssenter.

Til nå har vi undervist ca. 16.000 mennesker i yoga, avspenning og meditasjon, hovedsakelig i Bergensområdet. Internasjonalt samarbeider vi med de andre avdelingene av Skandinavisk yoga og meditasjonsskole.


 |  1 2   |  Neste side >>

4-dagers nyttårs retreat

Elisabeth og Audhild har gleden av å arrangere og tilby 4-dagers nyttårs retreat Nyttårs-retreat med intensiv undervisning i yoga, pusteteknikker, avspenning og meditasjon i rekreative omgivelser ved sjøen med vegetarmat og badstue.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 28.12.2022 4 dager28.12.2022 6.400 kr  

5-dagers høst retreat

Elisabeth og Audhild har gleden av å arrangere og tilby velværedager på Ask kurssenter. Det vil ikke være et kurs eller retreat i vanlig forstand, du administrerer dagene dine etter det behovet DU måtte ha.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 8.000 kr  

Chakra, esoterisk yoga - fordypelseskurs

Chakra kurset er et 1-årig kurs som går 2 timer og 15 min en gang i uken over 24 ganger. På Chakra kurset integreres yogaens finere dimensjoner i undervisningen. Du får mer erfaring med den dyperegående virkningen av yogastillingene, bl.a. ved å være i de i lengre tid - opp til 6 minutter.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 semestre 5.760 kr  

Egoscue - funksjonell trening

Egoscue metoden er fysiske øvingar som ein kan finne igjen i yogatradisjonen, pilates og mange andre treningformer alt frå husmorgymnastikk til treningsopplegg for profesjonelle idrettsutøvarar. Det unike med denne metoden er måten øvelsane blir gjort på og satt saman.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld pr uke i 6 uker fra 1.200 kr  

Energiens kilde - meditasjon

På kurset i Energiens kilde meditasjon lærer du meditasjonen Energiens kilde (Vishuddhi shuddhi) og dybdeavspenningen Yoga nidra. I tillegg vil det være snakk rundt bruken av meditasjon og avspenning i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld pr uke i 6 uker 1.440 kr  

Indre stillhet meditasjon

Indre stillhet er en oppmerksomhetsbasert meditasjonsteknikk i 7 trinn. Det vil si at du går igjennom et forløp av 7 forskjellige psykologiske teknikker i meditasjonen. Som nybegynner vil du legge mest vekt på de første trinnene, og senere vil de siste delene av Indre Stillhet få mer vekt.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld pr uke i 6 uker 1.440 kr  

Pust og avspenning

Kurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort yoga eller pusteøvelser før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Kurset er et forløp hvor du gradvis fordyper deg i yogaens pusteteknikker og avspenning.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 ganger 1.440 kr  

Tarmskylling

Tarmskylling er en prosess hvor du renser hele tarmkanalen ved hjelp av saltvann. Tarmskylling er en indre hovedrengjøring for å rense opp, løse opp spenninger, gi de indre organene tiltrengt hvile.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>