Sjøholmen kunst og kultursenter

Et hus for alle, et hus for hele kroppen, et mellomrom i hverdagen. Sjøholmen er et kunst og kulturhus på 1500 kvm. ved Kyststien i Sandvika. Villaen er tegnet av Arnstein Arneberg til Mustad-familien i 1910. Sjøholmen drives fra hjertene til Björg Thorhallsdottir, Mette Dybwad Torstensen og Kristine Lie Fjørstad. Vi ønsker å skape en generasjon kreative barn og et nytt rom for publikum på tvers av generasjoner og kulturer.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Male-kurs med Vibeke Sætre

Vi tilbyr malekurs for alle med Vibeke Sætre. Vi inviterer til en unik lørdag med maks 6 plasser for å lære å male, leke deg med farger og lerret med Vibeke Sætre.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer 690 kr  

Performance, kunstnersamtale og filmvisning av kortfilmen

Performance, kunstnersamtale og filmvisning av kortfilmen «Et Dukkehjem anno 2041» Kortfilmen «Et Dukkehjem anno 2041», ble spilt inn på Sjøholmen sommer 2021 og det er da helt naturlig å vise filmen på Sjøholmen, der historien ble fanget av kameraet.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 time  

Podcast med Bjørg Thorhallsdottir

Denne gangen får vi besøk av kunstner, forfatter og foredragsholder Bjørg Thorhallsdottir for å snakke om kunst, hennes liv, vakker kunst og kunsten som viktig for vår psykiske helse. Du kan være publikum til kunstpraten og poden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr  

Portrettkurs for barn 10 - 14 år (helg)

Vi tilbyr tegnekurs for barn hvor de lærer innen kort tid å lage flotte portretter. Nyt en kaffe i en av de nydelige cafeene i nærheten av akademiet eller ta en shoppingtur i de fine butikkene i sentrum og på Aker Brygge, mens barnet ditt koser seg på tegnekurset.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 890 kr  

Prins eller prinsessebursdag i tårnværelse - barn 3 år og oppover

Vi tilbyr prins eller prinsessebursdag i tårnværelse barn. Spis på tårnværelse vårt der smokkeprinsessen og dragen bor! Vi dekker et vakkert bord med utsikt over vannet, lysekroner, smokkebadekar og sklie.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer 380 pr barn kr  

Sanseloftet for barn i SFO / AKS

Vi tilbyr undervisning på Sanseloftet for barn i SFO / AKS. Besøk vårt kunst-Sanseloft, møt en kunstner og jobb i verkstedet vårt. Vår kunsthistoriker Mette Torstensen møter elevene og forteller om gamle dager og huset.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang 150 kr  

Sanseloftet for barn og ansatte i skoler (1 - 4 klasse)

Besøk vårt kunst-Sanseloft, lær 30.000 års kunsthistorie på 15 minutter og hva kunst er i dag, møt en kunstner, få en innføring om kunst som redder havet og hvordan - og skap dine egne skulpturer. En unik kunstopplevelse til barn og ansatte i skoler, på Sjøholmen Barnekunsthus i Sandvika!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.500 kr  

Sanseloftet for barn og ansatte i skoler (5 - 7 klasse)

Besøk vårt kunst-sanseloft, skap en sommerfugl i det internasjonale kunstprosjektet sommerfugleffekten med barns tanker om Korona, lær om kunst som redder havet og skap dine egne skulpturer. En unik kunstopplevelse til barn og ansatte i skoler, på Sjøholmen Barnekunsthus i Sandvika!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.500 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>