Sjøholmen kunst og kultursenter

Et hus for alle, et hus for hele kroppen, et mellomrom i hverdagen. Sjøholmen er et kunst og kulturhus på 1500 kvm. ved Kyststien i Sandvika. Villaen er tegnet av Arnstein Arneberg til Mustad-familien i 1910. Sjøholmen drives fra hjertene til Björg Thorhallsdottir, Mette Dybwad Torstensen og Kristine Lie Fjørstad. Vi ønsker å skape en generasjon kreative barn og et nytt rom for publikum på tvers av generasjoner og kulturer.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Affirmative Art på Sjøholmen

Vi tilbyr kurs i Affirmative Art sammen med kunstner Eirik Jarl Trondsen som veileder og tegne dine drømmer - din fremtid. Gjennom vel testet teknikk får du redskaper til å definere en ny fremtid og oppnå den.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag  

Akttegning - drop inn

Vi tilbyr kurs i akttegning hver tirsdag på Sjøholmen som drop inn undervisning. Vi stiller med modell og du tar med eget materiell eller dette kan kjøpes i vår kunstbutikk.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer  

Barn & kunst - praktisk workshop og foredrag

Vi tilbyr praktisk workshop og foredrag om barn & kunst. Hvordan kan du som voksen bruke kunst i barnehagen, skolen eller sammen med barna? Høsten 2016 ga kunsthistoriker Mette Dybwad Torstensen og kunstneren Bjørg Thorhallsdottir ut med boken Kunstmagi - en kunstbok for barn og unge.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 45 minutter 5.000 kr  

Finn din kunstneriske vei

Vi tilbyr kurs i intuitiv maling og ulike teknikker for overflater. Vi lærer litt om komposisjon, farger og overflater. Vi skal også gi dere et introduksjon til en mer moderne form for kunst. Her skal vi jobbe med collage og stensiler for et mer Street-art uttrykk.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 kvelder 2.600 kr  

Keramikk kurs for barn og ungdom

Vi tilbyr keramikk kurs for barn og ungdom på Sjøholmen. Deltagerne lærer grunnleggende håndbyggingsteknikker, og får med veiledning bruke teknikkene til å lage egne gjenstander som kan tas i bruk hjemme.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 kvelder 1.350 kr  

Kjærlighetsmønster med Björg og Anniken - live-POD

Vi tilbyr en unik sommerkveld: Live-POD: Kjærlighetsmønster med Björg Thorhallsdottir og Anniken Lien Mathiesen. Anniken ønsker at du skal oppleve et forhold som gir deg glede, og at kjærligheten skal være lett og deilig.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.06.2021 2 timer16.06.2021  

Kunstbursdag på Sjøholmen - barn 6 år og oppover

Vi tilbyr kunstbursdag for barn på Sjøholmen. Vi dekker et kreativt bord i den gamle stuen nede med sjøutsikt. Etter mat får dere 400 kvm Sanseutstilling på loftet alene med hver deres pose med kunstmateriell.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer 350 pr barn kr  

Kunstmagi - for skoler og barnehager

Vår kunsthistoriker Mette Torstensen kom i 2015 med boken Kunstmagi - den store kunstboka for barn og unge. Med denne produksjonen vil hun komme til deres skole, og kan ta imot opptil 60 barn.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 gang 4.500 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>