Sjøholmen kunst og kultursenter

Et hus for alle, et hus for hele kroppen, et mellomrom i hverdagen. Sjøholmen er et kunst og kulturhus på 1500 kvm. ved Kyststien i Sandvika. Villaen er tegnet av Arnstein Arneberg til Mustad-familien i 1910. Sjøholmen drives fra hjertene til Björg Thorhallsdottir, Mette Dybwad Torstensen og Kristine Lie Fjørstad. Vi ønsker å skape en generasjon kreative barn og et nytt rom for publikum på tvers av generasjoner og kulturer.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Affirmative Art på Sjøholmen

Vi tilbyr kurs i Affirmative Art sammen med kunstner Eirik Jarl Trondsen som veileder og tegne dine drømmer - din fremtid. Gjennom vel testet teknikk får du redskaper til å definere en ny fremtid og oppnå den.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag  

Akt på Sjøholmen

Velkommen til akt på Sjøholmen på tirsdag formiddag og torsdag kveld! Vi ordner modell, og du tar med tegnesaker. En vakker akt-økt i de gamle stuene på Sjøholmen med utsikt!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer 200 kr  

Art & drink

Vi inviterer til to torsdager på Sjøholmen med maling og noe godt i glasset. En kunstner vil veilede deg gjennom to timer, mens du koser deg med noe godt og drikke.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 kvelder 400 kr  

Barn & kunst - praktisk workshop og foredrag

Vi tilbyr praktisk workshop og foredrag om barn & kunst. Hvordan kan du som voksen bruke kunst i barnehagen, skolen eller sammen med barna? Høsten 2016 ga kunsthistoriker Mette Dybwad Torstensen og kunstneren Bjørg Thorhallsdottir ut med boken Kunstmagi - en kunstbok for barn og unge.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 45 minutter 5.000 kr  

Drop-In på Helene Knoops atelier

Vi tilbyr drop-In på Helene Knoops atelier. Jeg åpner opp mitt nye atelier for å dele mine erfaringer og kunnskap med deg. Dette kaller jeg drop In hvilket betyr at du kan velge i kurskvelder som passer deg og ditt interesseområde.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10.08.2022 (+1) 1 kveld10.08.2022 (+1) Fra 400 kr  

Finn din kunstneriske vei

Vi tilbyr kurs i intuitiv maling og ulike teknikker for overflater. Vi lærer litt om komposisjon, farger og overflater. Vi skal også gi dere et introduksjon til en mer moderne form for kunst. Her skal vi jobbe med collage og stensiler for et mer Street-art uttrykk.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 kvelder 2.600 kr  

Historisk omvisning på Sjøholmen

Opplev historiske Sjøholmen! Gå igjennom en blomsterportal, opplev skulpturer under vann og hør om fiffen på 1930-tallet & prompeputene til Fru Mustad.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 time 100 kr  

Keramikk kurs for barn og ungdom

Vi tilbyr keramikk kurs for barn og ungdom på Sjøholmen. Deltagerne lærer grunnleggende håndbyggingsteknikker, og får med veiledning bruke teknikkene til å lage egne gjenstander som kan tas i bruk hjemme.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 kvelder 1.350 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>