Simployer AS

Jobben vår i Simployer Infotjenester er å gjøre det enklere for deg å være arbeidsgiver. Det har vi holdt på med helt siden 1985. Vi lager profesjonelle digitale kurs, holder fysiske kurs over hele landet, og leverer systemer og tjenester som gjør det enklere å forstå og følge lover, regler og beste praksis rundt HR, ledelse og økonomi.

Våre rådgivere er alle blant markedets aller beste på sine områder. Samtlige er jurister og fagspesialister, med arbeidserfaring fra ledende roller i privat og offentlig sektor. De holder kurs, oppdaterer oppslagsverkene, svarer på supporthenvendelser og legger sin fagkunnskap inn i utvikling av nye produkter og tjenester. Våre rådgivere er der for deg!


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Ny som HR-medarbeider - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om ny som HR-medarbeider. Kurset gir deg en god innføring i HR som fagfelt og sentrale HR-prosesser sett i lys av dagens arbeidsliv og de kravene det stiller. Denne digitale versjonen erstatter for tiden tilsvarende kurs arrangert på hoteller landet rundt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 3.950 kr  

Ny som leder

Vi tilbyr kurs i ny som leder. Å være ny som leder er krevende, med forventninger fra ulike kanter. Mange blir ledere uten nødvendig opplæring og støtte, selv om det er en viktig forutsetning for å lykkes. Dette kurset sikrer grunnleggende kompetanse for nye ledere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 dag fra 4.950 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 1 dag fra 4.950 kr  

Ny som lønnsmedarbeider

Vi tilbyr kurs om ny som lønnsmedarbeider. Kurset tar utgangspunkt i en u-utfylt lønnsslipp. Deltakerne lærer om lov- og regelverk man må kjenne til og forholde seg til, og de får tips til gode rutiner, slik at de er forberedt til å gjennomføre lønnskjøringer på egen hånd.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 8.950 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 2 dager fra 6.950 kr  
Stavanger Stavanger 2 dager fra 8.950 kr  
Trondheim Trondheim 2 dager fra 8.950 kr  

Ny som lønnsmedarbeider - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om ny som lønnsmedarbeider - praksis og nødvendig teori hånd i hånd. Simployers innføringskurs i lønnsarbeid er for deg som er ny i faget. Kurset gir deg oppgaveforståelse og juridisk rammeverk, slik at du får kontroll over det praktiske arbeidet og ansvaret som lønnsmedarbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager fra 7.950 kr  

Nye fleksible regler for gaver til ansatte - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om nye fleksible regler for gaver til ansatte. Kravet om en generell ordning for ansattgaver er fjernet fra 2021. Dette åpner for mange nye muligheter!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 750 kr  

Nye regler for omsorgspenger og sykepenger under korona - nett

Vi tilbyr nettkurs om nye regler for omsorgspenger og sykepenger under korona. Er du ikke oppdatert på reglene ved ansattes egen sykdom og syke barn-dager, kan det gå utover både de ansatte og virksomheten.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer fra 1.450 kr  

Nye regler for reiseregninger og diett på 1-2-3 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om nye regler for reiseregninger og diett på 1-2-3. Er du usikker på reglene for reiseregninger og diettgodtgjørelse i 2021? I så fall er du ikke alene. Det er gjort mange endringer på området den siste tiden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 29.06.2021 1,5 timer29.06.2021 1.450 kr  

Permittering eller nedbemanning - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om permittering eller nedbemanning - viktige lov- og forskriftsendringer. Koronakrisen har ført til utstrakt bruk av permittering i mange bransjer. Ledergrupper og HR-team må i tiden som kommer ta kritiske beslutninger for bedriften og den enkelte medarbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time fra 1.090 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>