Simployer AS

Jobben vår i Simployer Infotjenester er å gjøre det enklere for deg å være arbeidsgiver. Det har vi holdt på med helt siden 1985. Vi lager profesjonelle digitale kurs, holder fysiske kurs over hele landet, og leverer systemer og tjenester som gjør det enklere å forstå og følge lover, regler og beste praksis rundt HR, ledelse og økonomi.

Våre rådgivere er alle blant markedets aller beste på sine områder. Samtlige er jurister og fagspesialister, med arbeidserfaring fra ledende roller i privat og offentlig sektor. De holder kurs, oppdaterer oppslagsverkene, svarer på supporthenvendelser og legger sin fagkunnskap inn i utvikling av nye produkter og tjenester. Våre rådgivere er der for deg!


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Korrekt sykefraværshåndtering - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om korrekt sykefraværshåndtering. Hvordan skal du som arbeidsgiver håndtere sykefravær på en måte som gagner både den ansatte og virksomheten, og samtidig er korrekt? Svaret får du i dette e-læringskurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 minutter fra 1.190 kr  

Ledelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ledelse for bedrifter. Opplæring på alt fra 1 time til flere dager. På bedriftstilpassede heldagskurs kan vi gjennomgå et tema i dybden, eller slå sammen flere fagområder. Ved kortere timebaserte kurs tar man gjerne for seg aktuelle tema ved for eksempel viktige regelendringer.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Ledelse av ansatte som ikke leverer

Har du medarbeidere som av kjente eller ukjente grunner ikke leverer som forventet? Hvis medarbeidere ikke utfører oppgavene, som ligger til stillingen med forventet kvalitet - til rett tid, får det negative konsekvenser både økonomisk og for arbeidsmiljøet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag fra 5.450 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag fra 5.450 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 1 dag fra 5.450 kr  

Medarbeidersamtalen - nettkurd

Infotjenester arrangerer en rekke bedriftsinterne kurs innen ledelse, lønn, regnskap,styrearbeid, personal og HMS. Kursene tilpasses den enkelte virksomhets behov. Vi arrangerer kurs for både næringslivet og offentlig forvaltning.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 990 kr  

Merverdiavgift ved viderefakturering av utgifter - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om merverdiavgift ved viderefakturering av utgifter. Det er ikke alltid enkelt å vite hvordan du beregner moms ved viderefakturering. Skal du anse viderefakturering som utlegg, kostnadsdeling eller omsetning? Vi gir deg svarene du trenger!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer fra 1.990 kr  

Merverdiavgiften 2020

Vi tilbyr kurs om merverdiavgiften 2020. Kurset gir deg oversikt over merverdiavgiftssystemet og nytt regelverk. Kursleder går gjennom ulike aktuelle problemstillinger som Infotjenesters kunder har erfart, og du får hjelp til å løse momsutfordringer i fremtiden.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag fra 3.950 kr  
Kristiansand Kristiansand 1 dag fra 3.950 kr  
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 dag fra 3.950 kr  
Oslo, Sentrum, Park In... Oslo, Sentrum 1 dag fra 3.950 kr  
Oslo, Sentrum, Radisso... Oslo, Sentrum 1 dag fra 3.950 kr  
Oslo, Sentrum, Scandic... Oslo, Sentrum 1 dag fra 3.950 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 1 dag fra 4.950 kr  
Sarpsborg Sarpsborg 1 dag fra 3.950 kr  
Stavanger, Radisson Bl... Stavanger 1 dag fra 3.950 kr  
Stavanger, Scandic Sta... Stavanger 1 dag fra 3.950 kr  
Tromsø Tromsø 1 dag fra 3.950 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag fra 3.950 kr  
Ålesund Ålesund 1 dag fra 3.950 kr  

Merverdiavgiften 2021 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om merverdiavgiften 2021. Det skjer stadig endringer i reglene om merverdiavgift. Simployers dyktige rådgiver Espen Øren, gir deg din årlige fagoppdatering! Dette digitale seminaret erstatter for tiden tilsvarende kurs arrangert på hoteller landet rundt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 x 2 timer fra 3.950 kr  

Motivasjon og ledelse fra hjemmekontoret - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om motivasjon og ledelse fra hjemmekontore. Å lede på avstand er vanskelig, men det finnes gode teknikker for å skape og videreutvikle velfungerende team. I dette kurset får du de praktiske rådene du trenger for å få det til!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 990 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>