Simployer AS

Jobben vår i Simployer Infotjenester er å gjøre det enklere for deg å være arbeidsgiver. Det har vi holdt på med helt siden 1985. Vi lager profesjonelle digitale kurs, holder fysiske kurs over hele landet, og leverer systemer og tjenester som gjør det enklere å forstå og følge lover, regler og beste praksis rundt HR, ledelse og økonomi.

Våre rådgivere er alle blant markedets aller beste på sine områder. Samtlige er jurister og fagspesialister, med arbeidserfaring fra ledende roller i privat og offentlig sektor. De holder kurs, oppdaterer oppslagsverkene, svarer på supporthenvendelser og legger sin fagkunnskap inn i utvikling av nye produkter og tjenester. Våre rådgivere er der for deg!


 |  1 2   |  Neste side >>

HMS for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Lovpålagt opplæring for øverste leder og HMS-kompetanse for mellomledere. Praktisk HMS er ikke bare regler, prosedyrer, rapportering og kontroller. Det handler også om en vanlig dag på jobben. Du får informasjon om aktuelle verktøy til bruk i HMS-arbeidet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum, Scandic... Oslo, Sentrum 1 dag fra 4.950 kr  
Oslo, Sentrum, Radisso... Oslo, Sentrum 1 dag fra 4.950 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 1 dag fra 4.950 kr  

HMS for ledere - bedriftsinternt

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bedrifter. Lovpålagt opplæring for øverste leder og HMS-kompetanse for mellomledere. Praktisk HMS er ikke bare regler, prosedyrer, rapportering og kontroller. Det handler også om en vanlig dag på jobben. Du får informasjon om aktuelle verktøy til bruk i HMS-arbeidet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

HMS for ledere - nettkurs

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere som nettkurs. Lovpålagt opplæring for øverste leder og HMS-kompetanse for mellomleder. Praktisk HMS er ikke kun regler, prosedyrer, rapportering og kontroller! Det handler om å skape en trygg og god arbeidsplass for deg og dine medarbeidere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 moduler á ca.40 min fra 2.990 kr  

HMS for verneombud og AMU-representanter - 40 timer

Vi tilbyr lovpålagt opplæring i HMS for verneombud og AMU-representanter - 40 timer. Kurset gir deg en grundig innføring i HMS-arbeidet hvor juridiske rammer, ansvarsfordeling, rettigheter og plikter vil bli gjennomgått.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager + 1 dag med bransjetilpasse... fra 10.950 kr  

HMS for verneombud og AMU-representanter innen kontor og butikk

Vi tilbyr 2-dagers kurs tilpasset kontor- og butikkvirksomheter. Kurset gir deg en god innføring i verneombudenes og AMU-representantenes rolle og det systematiske HMS-arbeidet, med fokus på arbeidsplasser innen kontor og butikk. Du lærer om de ulike HMS-aktørenes plikter, roller og oppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 6.950 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager fra 6.950 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 2 dager fra 6.950 kr  
Trondheim, Radisson Bl... Trondheim 2 dager fra 6.950 kr  
Trondheim, Thon Hotel ... Trondheim 2 dager fra 6.950 kr  

HMS for verneombud og AMU-representanter kontor/butikk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i HMS for verneombud og AMU-representanter for kontor og butikk. Lovpålagt opplæring og HMS-kompetanse. Kurset gir deg som verneombud eller AMU-representant i virksomheter som kontor og butikk, HMS-opplæringen du trenger i henhold til lovverket.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 moduler á ca.40 min + oppgaver fra 3.990 kr  

HMS-arbeid under koronakrisen - nettkurs

Vi tilbyr kurs i HMS-arbeid under koronakrisen som digitalt seminar. Hva bør prioriteres i HMS-arbeidet under koronakrisen og tiden som følger? Vi gir deg gode råd! Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 1.090 kr  

HR og personal - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i HR og personal for bedrifter. Opplæring fra 1 time til flere dager. På bedriftstilpassede heldagskurs kan vi gjennomgå et tema i dybden, eller slå sammen flere fagområder. Ved kortere timebaserte kurs tar man gjerne for seg aktuelle tema ved for eksempel viktige regelendringer.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>