Simployer AS

Jobben vår i Simployer Infotjenester er å gjøre det enklere for deg å være arbeidsgiver. Det har vi holdt på med helt siden 1985. Vi lager profesjonelle digitale kurs, holder fysiske kurs over hele landet, og leverer systemer og tjenester som gjør det enklere å forstå og følge lover, regler og beste praksis rundt HR, ledelse og økonomi.

Våre rådgivere er alle blant markedets aller beste på sine områder. Samtlige er jurister og fagspesialister, med arbeidserfaring fra ledende roller i privat og offentlig sektor. De holder kurs, oppdaterer oppslagsverkene, svarer på supporthenvendelser og legger sin fagkunnskap inn i utvikling av nye produkter og tjenester. Våre rådgivere er der for deg!


HMS for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Lovpålagt opplæring for øverste leder og HMS-kompetanse for mellomledere. Praktisk HMS er ikke bare regler, prosedyrer, rapportering og kontroller. Det handler også om en vanlig dag på jobben. Du får informasjon om aktuelle verktøy til bruk i HMS-arbeidet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, sentrum, Park In... Oslo, sentrum 1 dag fra 5.190 kr  
Oslo, sentrum, Park In... Oslo, sentrum 1 dag fra 5.190 kr  

HMS for verneombud og AMU-representanter innen kontor og butikk

Vi tilbyr 2-dagers kurs tilpasset kontor- og butikkvirksomheter. Kurset gir deg en god innføring i verneombudenes og AMU-representantenes rolle og det systematiske HMS-arbeidet, med fokus på arbeidsplasser innen kontor og butikk. Du lærer om de ulike HMS-aktørenes plikter, roller og oppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager fra 7.450 kr  

Merverdiavgiften 2022

Vi tilbyr kurs om merverdiavgiften 2022. Din årlige fagoppdatering om moms! Det skjer stadig endringer i reglene om merverdiavgift. Simployer gir deg den årlige fagoppdateringen om moms du ikke kan være foruten!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 5.190 kr  

Nye gaveregler gir arbeidsgiver mange nye muligheter - nettkurs

Vi tilbyr nettkurset nye gaveregler gir arbeidsgiver mange nye muligheter. Kravet om en generell ordning for ansattgaver er fjernet fra 2021. Dette åpner for mange nye muligheter, når du ønsker å gi ansatte en ekstra påskjønnelse!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 990 kr  

Slik mestrer du stress og leder deg selv - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i slik mestrer du stress og leder deg selv. I samarbeid med lederutvikler Anne Grethe Solberg har vi utviklet dette nettkurset i stressmestring og selvledelse. Her får du konkrete tips og verktøy til hvordan du kan lære deg å håndtere stress og lede deg selv på hjemmekontoret.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter fra 1.190 kr