Sideshore.no

iVinden.no er ett resultat av nettstedene norkite.no og sideshore.no som vi 1. november 2016 samlet under navnet ivinden.no. For deg som er kunde betyr det at du får enda mer å velge mellom – nye spennende produkter og spennende konsepter. Vi mener det er ute ivinden det skjer!

Et navn er jo bare noen bokstaver. Det som betyr noe, er hvordan du som kunde opplever oss, og dine ønsker er viktig for oss. Vi har tatt med oss det vi har lært siden tidenes morgen og tar det med oss ut ivinden for å gi deg en bedre kjøpsopplevelse, markedets beste produkter og priser. Samt gode og spennende konsepter. Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer

Vi ønsker deg velkommen til en bedre og annerledes opplevelse - Velkommen ut ivinden.

Besøk gjerne vårt lager/pickup point på Kongsberg, vi har åpent alle dager på forespørsel.

Post-/fakturaadresse:
iVinden.no AS
Dr. Brynsvei 8
3610 Kongsberg


ivinden Kitecamp på Rhodos

Velkommen til ivinden kitecamp på Rhodos. Campen er tilrettelagt for både folk som har med eget utstyr og for helt nybegynnere.

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas 3 uke  

Kitekurs for bedrifter

ivinden.no holder jevnlig kitekurs for bedrifter og vi har god erfaring med slike bedriftsarrangement. Referanser er: StatoilHydro (Trondheim), Vital forsikring, DNV, Atmel, Scandpower m. fler.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Kitekurs sommer

Vi tilbyr kitekurs.

Sted Dato Varighet Pris
Svelvik Svelvik 2 dager 3.990 kr  

Kitekurs vinter

Er du interessert i å komme i gang med kiting? Målet med kurset er å gi en god innføring i teori, praksis og sikkerhet, slik at du er i stand til å videreutvikle deg på egenhånd etter endt kurs

Sted Dato Varighet Pris
Gol Gol 2 dager 2.499 kr  
Lillehammer Lillehammer 2 dager 2.499 kr  
Rollag Rollag 2 dager 2.499 kr  
Røros Røros 2 dager 2.499 kr