Seilskolen Seileren har vært en av de mest aktive seilskolene i Oslo siden 2009, og har hatt over 1.000 deltakere på kurs. Seileren tilbyr praktiske nybegynnerkurs i seiling, skipperkurs, icc kurs og båtførerkurs. De fleste av våre kurs holdes i Oslo og Kroatia, men vi har også fra tid til annen kurs i Karibien og andre land i Middelhavet. Vi har også nettbaserte kurs til båtførerprøven og ICC.

Seileren er godkjent av Sjøfartsdirektoratet, og kan tilby praktisk prøve til internasjonalt båtførersertifikat, ICC. Vi er også medlem i Reisegarantifondet.


 |  1 2   |  Neste side >>

Båtførerprøven

Bli med på et lærerikt, morsomt og nyttig kurs. Innføring av båtførerbevis har til hensikt å heve båtføreres generelle kompetanse på områdene navigasjon, sjøveisregler, sjømannskap og sikkerhet. Det er ikke påkrevet at man tar et kurs for å tilegne seg kunnskapen, men det anbefales.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 5 kvelder 1.500 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 kvelder 3.500 kr  

Båtførerprøven - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert kurs til båtførerprøven. Ta båtførerkurs på nett, og lær deg pensum til båtførerprøven i ditt eget tempo. Kurset baserer seg på gjennomgang av pensum med forklaringer, bilder, figurer og film.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 500 kr  

ICC Forberedende nettkurs

?ICC-kurset er for deg som skal ta ICC sertifikat og ønsker og stille helt klar før du går opp til prøven. Så bli med sensor (og hyggelig instruktør) Dag Magne Veierød, kandidat Joakim Berg og mannskap Gitte Mårtensen gjennom hele utsjekken.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.500 kr  

ICC-kurs - Internasjonalt båtførersertifikat

SEILEREN er godkjent av Sjøfartsdirektoratet som tilbyder av praktisk prøve for det nye internasjonale båtførersertifikatet. Flere utleiere av båter i utlandet krever ICC eller annen sertifisering som innebærer en praktisk del (båtførerprøven er kun teoretisk).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 6.250 kr  

Seilkurs - bedriftsinternt

Er dere en bedrift som kan tenke dere å lage en gruppebestilling på et båtførerkurs, VHF-kurs og / eller seilkurs har vi et godt tilbud. Båtførerkurset og VHF-kurset kan holdes i foreningens eller i bedriftens lokaler.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  

Seilkurs for nybegynnere helg

Vi tilbyr seilkurs for nybegynnere helg. Seilkurset er grundig gjennomarbeidet og utprøvd over flere år, og er et sammendrag av de viktigste tingene du må beherske før du legger utpå i egen båt. Kursene holdes om bord i båter som gir “stor-båt-følelse”.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 4.650 kr  

Seilkurs for nybegynnere Midtuke

Vi tilbyr seilkurs for nybegynnere Midtuke. Seilkurset er grundig gjennomarbeidet og utprøvd over flere år, og er et sammendrag av de viktigste tingene du må beherske før du legger utpå i egen båt. Kursene holdes om bord i båter som gir “stor-båt-følelse”.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 ganger 4.200 kr  

Seilkurs i Kroatia

Vi tilbyr seilkurs i Kroatia. Kurset starter i Split, og vi besøker en ny havn stort sett hver kveld. Hvis det er stemning for det, blir det en overnatting eller to for anker eller i bøye. Mye seiling hver dag, men også tid til å se seg litt om, og kveldene blir stort sett tilbragt på land.

Sted Dato Varighet Pris
Kroatia Kroatia 8 dager 13.900 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>