Scandinavian Technology Institute

I en tid der konkurransebildet endres i rekordfart, hjelper vi norske virksomheter å finne, vinne og beholde kunder gjennom hele kundereisen – fra innsikt og strategivalg, til implementering, gjennomføring og salg. I tillegg hjelper vi med å bygge broene mellom online og offline salg.

Hos oss møter du ikke forskjellige avdelinger, men ett dedikert team som settes sammen ut fra dine behov. Vi kan hjelpe deg gjennom hele verdikjeden fra innsikt og analyse til innovasjon, e-commerce, digital markedsføring, produksjon av filmer og trening av salgspersonell.

Noen vil kalle det å forberede seg for en omskiftelig framtid. Vi kaller det å skape rå konkurransekraft. For en ting er klart, når mye virker usikkert, er det også større muligheter for dem som er villig til å satse.


 |  1 2   |  Neste side >>

Filmworkshop 1 - lær å lage enkle, effektfulle filmer med telefon

Vi tilbyr filmworkshop 1 hvor du lærer å lage enkle, effektfulle filmer med mobiltelefonen. Film er kanskje det beste virkemiddelet for å få frem et budskap på en engasjerende måte. Men en film kan også oppnå det motsatte.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag fra 2.450 kr  

Filmworkshop 2 - lær å redigere film

Vi tilbyr filmworkshop 2 hvor du lærer å redigere film. Å vite hvordan du redigerer film er lønnsomt. Det sparer deg for tid, og sluttresultatet blir proffere og mer engasjerende. Filmworkshop 2 er oppfølgeren til filmworkshop 1, hvor temaet var å lage enkle, effektfulle filmer med mobiltelefon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag fra 2.450 kr  

HR seminar - Hvordan skape resultater og få effekt av e-læring

Engasjerte og lojale medarbeidere skaper en effektiv og lønnsom organisasjon. Med samfunnets raske endringstakt vil det være avgjørende at din virksomhet klarer å oppdatere sine kunnskaper og ferdigheter både på individ- og organisasjonsnivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer Gratis kr  

Hva er effekten av læring i din bedrift - webinar

Har du satt i gang omfattende utviklingsprosesser uten å oppnå forventede resultater? I løpet av 30 minutter skal vi se nærmere på enkle prinsipper som gjør at du lykkes. I etterkant vil du få en svært nyttig sjekkliste for slike prosesser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter Gratis kr  

Hvilken fremtid skaper din bedrift?

Vi inspirasjonsfrokost om hvilken fremtid skaper din bedrift. Bli inspirert i kunsten om hvordan finne, vinne og beholde kunder. Inspirasjonsfrokosten gir innsikt i strategi, endringsdyktighet, kultur og gjennomføringsevne.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer Gratis kr  

Hvordan skape flere leads og økt salg i dagens marked

Inbound Marketing hjelper deg med å tiltrekke flere leads for å øke salget. I en stadig voksende digital verden kan det være utfordrende å vite hvor man skal begynne og hva som kan tiltrekke nye kunder, som igjen kan gi nye salgsmuligheter. Legg om din digitale strategi og vinn flere kunder.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 timer Gratis kr  

Lær å lære bort

Vi tilbyr kurs om å lære å lære bort. Lær deg metoden som bidrar til enda bedre resultater og økt trivsel for deg og dine medarbeidere. Du trenger kun én dag! Læring er en kontinuerlig prosess, og en viktig trivsels- og resultatskapende faktor.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag fra 3.000 kr  

Studietur til Las Vegas for bedrifter

Er du og din bedrift klar for 2030 - vi tilbyr studietur til Las Vegas for bedrifter. Har du og din bedrift det som skal til for å være en ledende aktør i deres bransje de kommende årene?

Sted Dato Varighet Pris
USA USA  
 |  1 2   |  Neste side >>