Sanghjelpen Liv Stoveland

Jeg oppdaget det første gang for 28 år siden, da jeg fikk min eldste datter. Jeg gikk på diplomstudiet på Norges musikkhøgskole - og da min datter ble født fikk jeg ikke til å synge helt vanlige barnesanger! Bare opera!
Da begynte en lang reise for å finne tilbake til min stemme - og den fant jeg.
Nå hjelper jeg andre til å finne sin stemme også - ikke fra en sliten operastemme, men fra en naturlig hverdags-stemme - som er i bruk hver dag. Alle kan lære å få en bedre stemme!


Sang for alle

Finn din sangglede! Sang gir glede og energi, og stoler du på egen stemme, kan du dele sanggleden med andre. Du vil ha en stemme du kan stole på, og være trygg på at det du vil formidle kommer frem. Du kan synge sanger du elsker, fordi du kan sangteknikken som er enkel og lett å bruke i praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3497 kr  

Sangkurs - live opptreden

Vi tilbyr sangkurs - live opptreden. Vi har sang og musikk rundt oss hele tiden, men det er ikke mye som slår en levende sangopptreden, eller det å få være med å synge selv! Sanghjelpen kan hjelpe deg med begge deler.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Sangkurs for kor

Vi tilbyr sangkurs på nett, og sangkurs for kor. Drømmer du om å få liv i sangstemmen din igjen, og lære deg triksene som hjelper deg å synge favorittsangene dine, er sangkurs tingen for deg. Om du går i et kor kan dere gå sammen om et kurs, og løfte hele koret.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr  

Sangundervisning på nett

Vi tilbyr sangundervisning på nett Er du lei av at stemmen sprekker og av at du ikke kommer opp på tonene - da kan SANGKURSET på nett hjelpe deg med å finne din stemme, og å bli trygg på at den gjør det du vil at den skal.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr