Sandnes Kurs og Kunst Senter

Vi har flotte kurslokaler på sentralt på Lura!
Vi holder kurs selv i MakeMake betong leire, Alkohol ink, ReDesign bilder, Klovner og Strekmenn.
Teambuilding og Kick Off med kreative temaer vil også bli tilbudt fra høst 2020!


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Alkohol ink - basickurs

Vi tilbyr basic malekurs om alkohol ink. Magiske fargeblandinger oppstår når ink og alkohol blander seg på den hvite bakgrunn. Tilfeldighetene får råde og flyte og vi finner former tilslutt. Du velger selv fargene du vil leke med under kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 1.999 kr  

Gi malerisk liv til ditt portrett

Ingrid Thortveit utdannet bla, fra The Florence Academy of Art holder oljemalingskurs med tema portrett! Ingrid leder oss gjennom tre dager med demonstrasjoner og fullspekket av teori med øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg  

Igor Meyer med sakralt himmelsk lys

Vi tilbyr malekurs med sakralt himmelsk lys. Igor vil blant annet legge vekt på hvordan man skaper landskap som man føler man kan se langt innover i, hvordan man skaper et spennende lys i skyene, og ikke minst hvordan fargene virker på hverandre.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 2.700 kr  

Lær å male ditt eget (eller en annens) portrett

Det er satt opp et malekurs der du lærer å male ditt eget (eller en annens) portrett. Vi maler stort, vi maler røft og vi er ikke redd for å bruke hverken fargene eller å legge på tykt med maling og lage struktur i billedflaten.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 2.600 kr  

Lær å male fjell - nybegynnere og øvet

Vi tilbyr akrylmalekurs på nivå for nybegynnere og øvet. Lag på lag på en stor Mdf plate skal vi trylle frem fjell med struktur og lys! Vi maler med spatel-kniver og Olav viser oss hvordan få maks ut av spensten til spatel kniver.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 2.500 kr  

Lær å male klovner og strekmenn

Vi tilbyr kurs om å male klovner og strekmenn - mal din familie som strekmennesker, akvarellmaling. Lena kommer og lærer oss hvordan vi får sjarmen frem i kloven vår! .

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 1.400 kr  

Lær å male landskap, kropp og portrett, pelsdyr og nordlys

Vi tilbyr malekurs. Enver Gashi er en dyktig kursholder som veileder step by step innen den figurative maleriske kunstformen! Dyktige Enver Gashi kommer med 4 kurs hos Sandnes Kurs og Kunst Senter!

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 8 dager 2.600 kr  

Magisk malekurs med Friiii Flyt i fargene

Tove Marie Hunt Sørensen - Dronningen av Happyfarger! Her er det friiiii flyt i farger på lerretet! Vær forberedt til å leke med farger, streker, prikker med mer. Her er det ingen pirking eller regler. Bare ha et åpent sinn.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 4 dager  
 |  1 2 3   |  Neste side >>